Sunderland på godt og vondt

Adnan Januzaj har både dårlige og gode minner med lørdagens motstander.

Publisert Sist oppdatert

I siste utgave av United Review har Januzaj snakket ut om debutkampen hans mot Sunderland og da samme lag sendte de uet av ligacupen.

– Dette var en av de beste dagene i livet mitt. Jeg scoret to mål i debuten. Det andre målet var vanskeligere, jeg fikk ballen på enden av 16-meteren og det var vanskelig å avslutte. Jeg bare skjøt og håpet ballen skulle gå inn. Jeg var så fornøyd den dagen, og vil alltid ha gode minner fra det, sa han, ifølge ManUtd.com.

JANUZAJ: Starter han lørdag?
JANUZAJ: Starter han lørdag?

Og etter den kampen var han så å si fast på United førstelag, og var blant Moyes’ utvalgte i returkampen mot Sunderland 22. januar. Sunderland vant første kampen 2-1, så United måtte vinne med mer enn 1-0 for å ta seg videre uten ekstraomganger, men slik ble det ikke. United vant 1-0 – 2-1 på ekstraomganger – og ble utslått på straffer. Blant få lyspunkt den kampen, leverte Januzaj en strålende forestilling for vertene.

Men det vonde minnet huskes best hos belgieren.

– Å tape mot Sunderland er et dårlig minne. Jeg synes det var skuffende fordi jeg bommet på straffe og vi vant ikke, så jeg tror det var det første dårlige jeg gjorde for klubben.

– Jeg vet vi bommet på andre straffer også, men jeg ville hvertfall score på mitt. Det var veldig vanskelig etter å ha vært gjennom ekstraomganger, det ble en lang kveld. Det var en dårlig følelse å bomme. Du kan lære fra tabber. Jeg vet det til neste gang, da må den gå inn!

Powered by Labrador CMS