Enkelte spillere mangler – disse sjekket inn på spillerhotellet

Publisert Sist oppdatert

Torsdag ettermiddag sjekket Manchester United-spillerne inn på spillerhotellet, og som vanlig var Manchester Evening News’ fotografer til stede.

Det var ingen overraskende navn å finne der, men det er derimot vesentlig mer overraskende at Juan Mata og Mason Greenwood ikke var blant spillerne som sjekket inn. Det skal sies at det noen ganger skjer at det dukker opp spillere i den endelige troppen som ikke ble observert på spillerhotellet, men det skjer ikke så ofte.

Både Mata og Greenwood var på laget redaksjonen gjettet på til denne kampen, så om de mangler må Ole Gunnar Solskjær finne andre løsninger mot Real Sociedad.

Vi merker oss ellers at Edinson Cavani, Donny van de Beek og Scott McTominay ikke er tilbake, og selvsagt heller ikke Paul Pogba.

Det er plass til samtlige av disse spillerne i den endelige kamptroppen, så dermed vil etter alt å dømme spillere som Ethan Galbraith, Shola Shoretire og Amad Diallo alle være enten på banen eller på benken.

Bekreftet observert på spillerhotellet:

Keepere: David de Gea, Dean Henderson, Lee Grant.
Forsvarsspillere: Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Axel Tuanzebe, Victor Lindelöf, Eric Bailly, Luke Shaw, Alex Telles, Brandon Williams.
Midtbane/angrep: Fred, Nemanja Matic, Ethan Galbraith, Shola Shoretire, Bruno Fernandes, Amad Diallo, Daniel James, Marcus Rashford, Anthony Martial.

Powered by Labrador CMS