tren

Én stjerne var ikke å se – disse trente før avreise til Oslo

Publisert Sist oppdatert

United ankommer Oslo og Norge tirsdag, i forkant av sommerens første treningskamp onsdag, mot rival Leeds.

En del av United-stjernene vil mangle til den kampen, men samtidig er det nok av stjerner som sannsynligvis tar turen til Norge.

Mandag la United ut nye treningsbilder, og de viste at kjente førstelagsspillere som Mason Mount, Raphaël Varane, Jadon Sancho, Lisandro Martinez, Antony, Aaron Wan-Bissaka, Dean Henderson, Tom Heaton og Donny van de Beek alle var med på økta.

I tillegg kunne man se spillere som Hannibal, Amad Diallo, Isak Hansen-Aarøen, Brandon Williams, Charlie Savage, Kobbie Mainoo, Maxi Oyedele, Dan Gore, Radek Vitek, Nathan Bishop, Marc Jurado, Alvaro Fernandez, Shola Shoretire, Rhys Bennett, Noam Emeran og Joe Hugill.

isak

Det var imidlertid ingen Anthony Martial å se på mandagens treningsbilder, selv om han var med da gjengen samlet seg forrige uke. Så er det selvsagt umulig å si hvorfor akkurat nå. Kanskje trente han bare alternativt, eller ble med på treningen etter at fotografen hadde dratt.

United.no så først ikke Wan-Bissaka på noen bilder, heller men etterpå så vi ham i et par tideler på en video United la ut.

Totalt var altså 25 spillere avbildet eller sett på video, og ingen bør bli spesielt overrasket om flesteparten av dem er med til Norge. Da United møtte Liverpool i første treningskamp i fjor sommer så ble samtlige utespillere byttet i pausen.

Powered by Labrador CMS