– Samler ikke på fjerdeplasser

Venstrebackaktuelle Ashley Young understreker at United vil vinne tittelen.

Publisert Sist oppdatert

Ashley Young ble kastet innpå da Luke Shaw måtte forlate banen med skade mot Arsenal, og er høyaktuell for å starte kampen mot Hull på lørdag.

Med både Luke Shaw og Marcos Rojo ute med skade, og Reece James utlånt til Rotherham, er det hovedsakelig bare Tyler Blackett og Ashley Young som har erfaring som venstreback.

I forkant av oppgjøret med Hull, snakker 29-åringen om forventningene som Van Gaal og hans lag har til seg selv.

– Manageren har sagt klart og tydelig at vi skal klare topp fire, men en kjenner spillerne og støtteapparatet i denne klubben, vi ønsker å vinne ligatittelen, sa Ashley Young til The Mirror.

Den engelske kantspilleren ble ikke bare byttet ut da han erstattet Luke Shaw som vingback. Han ble også byttet ut igjen. Likevel er han klar på at Van Gaal gir både ham og resten av laget selvtillit.

– Jeg syns han har en aura. En kjenner den tilstedeværelsen på treningsfeltet og på banen. Han tror på folk, han gir deg den troen. Han er en ærlig mann og ønsker bare at alle skal gå ut og gjøre det bra, fortalte Young.

Louis van Gaal har store ambisjoner. Young forteller at spillerne har forstått hva manageren ønsker av dem.

– Manageren ønsker å oppnå store ting. Han ønsker at klubben skal vinne titler igjen, og vi har den samme innstillingen. Spillerne har forstått filosofien som han har jobbet inn siden sesongoppkjøringen. Alle trekker i den samme, riktige retningen.

Powered by Labrador CMS