LIVE: Ble kun ett poeng

United dominerte, men Bent sikret uavgjort for Fulham. Følg United-Fulham her NÅ!

Manchester United var det klart beste laget mot Fulham, men dårlige avslutninger og et godt Fulham-forsvar gjorde at det kun ble et poeng.

Steve Sidwell ga gjestene 1-0 etter 19 minutter og Fulham kunne doblet ledelsen før pause med Richardson, men en dårlig avslutning som gikk over mål hindret dette. I andre omgang fortsatte United å kjøre på mot et Fulham-lag som parkerte bussen og klarerte langt, men de fikk ikke uttelling før det 78.minutt ved Robin van Persie. Michael Carrick scoret så 2-1 kun to minutter etterpå og kampens tempo roet betraktelig ned. På overtiden fikk Bent stå helt alene på åpent mål og headet enkelt inn 2-2 til stor skuffelse for United, noe som også ble sluttresultatet.