– Mye å gruble over

Les noen av britisk presses reaksjoner etter Braga-kampen.

Publisert Sist oppdatert

Phil McNulty, BBC:

Innholdsrik kamp sammenfatter Uniteds sesong

– Uniteds 3-2-seier over SC Braga var som å se sesongen hittil utspilles i et slags mikrokosmos. Kvelden ble innledet med det samme kaotiske forsvarsspillet som har preget hele høsten, og endte med nok en redningsoperasjon iscenesatt og utført av Fergusons giftige angrepsstyrker. Uansett svakheter ved dagens United-mannskap, var denne forestillingen en tydelig illustrasjon på at det ikke finnes det minste grunnlag for å stille spørsmål ved lagets karakter.

Manchester Evening News:

– Manchester United produserte nok en snuoperasjon mot Braga, og har dermed inntatt en solid lederposisjon i Gruppe H, konstaterer avisens anonyme utsendte på Old Trafford.

Vedkommende påpeker videre det faktum at Manchester United «utrolig nok har blitt liggende under ved åtte av 12 anledninger denne høsten».

– At Fergusons nylig innførte, såkalte «diamantformasjon» ennå ikke er helt finpusset, kom etter journalistens mening til uttrykk da manageren erstattet Shinji Kagawa med Nani etter pause.

Paul Wilson, The Guardian

Uniteds comeback mot Braga til tross; Sir Alex Ferguson har fortsatt mye å gruble over.

– Ferguson bør etterhvert vite bedre enn å komme med ubetenksomme forhåndskommentarer som at United nå er styrket i forhold til sine sjanser i Europa. I praksis fungerte det som en invitt til Braga om å ta ledelsen i løpet av mindre enn to minutter.

– Det ble også stilt spørsmål ved forsvarsspillet etter helgens to baklengsmål mot Stoke, og spørsmålene blir ikke færre etter Bragas tomålsledelse i første omgang, skriver Wilson, som også mener at United virket farligere etter endringen til 4-4-2. Han legger imidlertid til at dette kan skyldes at Braga-spillerne var i ferd med å slites ut.

Wilson synes heller ikke at Robin van Persie og Javier Hernandez ser ut til å fungere effektivt sammen.

– Med Danny Welbeck og Ashley Young i bakhånd, disponerer Ferguson muligens fire, fem av Englands beste angripere, men fortsatt gjenstår det å få besvart spørsmålet som har runget helt siden sesongstarten: Hvem av dem utgjør den beste kombinasjonen?

Powered by Labrador CMS