Queens Park Rangers v Manchester United - Pre-season Friendly

Hannibal med nydelig assist i comebacket

Publisert Sist oppdatert

Se nederst for utviklingen fra minutt til minutt.

Manchester Uniteds spennende U23-lag måtte nøye seg med 1-1 i fredagens ligakamp borte mot bunnlaget Derby.

Ungt lag

Hjemmelaget stilte blant annet med en spiller som har 14 av 17 mulige kamper i Championship denne sesongen, mens United som så ofte bestod av en gjeng med svært unge spillere, blant annet norske Isak Hansen-Aarøen som fylte 17 så sent som i august. 16 år gamle Kobbie Mainoo kom også innpå.

I tillegg manglet Anthony Elanga og Amad Diallo, og mangelen på kvaliteten de to pleier å bidra med var synlig.

United spilte nemlig ok fotball frem til et visst punkt, men det tok 64 minutter før Derby-keeperen måtte gjøre en redning.

United kom under 1-0 like etter pause, men det baklengsmålet så ut til å vekke laget.

Hannibal-kvalitet

Etter 71 minutter kom så utlikningen.

Hannibal Mejbri vendte flott opp rundt midtstreken, hadde full oversikt og slo en perfekt vektet ball langs bakken i bakrom til Charlie McNeill som satte avslutningen alene med keeper i mål mellom beina hans.

Kampen var Hannibals første siden han skadet seg i september, og selv om han gjentatte ganger ble tatt hardt så viste han kvalitet nok til å utgjøre en forskjell.

Charlie Savage, som også har vært ute med skade i en del uker, gjorde også comeback.

På overtid kunne United også vunnet kampen, men Alejandro Garnacho, en annen 17-åring, satte ballen en halv meter utenfor med kampens siste spark på ballen.

Her kan du se alle resultater, referater og terminliste for U23-laget.

U23: Derby 1-1 Man. United 

Premier League 2, Loughborough University Stadium

MÅL: 1-0 Cybulski (49), 1-1 McNeill (Hannibal, 70)

G Fernandez (42)

United: Dermot Mee – Marc Jurado (Sam Mather 71), Teden Mengi, Bjorn Hardley, Alvaro Fernandez – Martin Svidersky, Hannibal Mejbri (Charlie Savage, 71) – Charlie Wellens, Isak Hansen-Aarøen (Kobbie Mainoo, 78), Alejandro Garnacho – Charlie McNeill
Ubenyttede innbyttere: Radek Vitek, Rhys Bennett, Sam Mather

Vi oppdaterer kun med det aller viktigste underveis.

90+4. Slutt. 1-1. Og det var greit nok. United ble bedre etter at de kom under, men det var tydelig at de manglet kvaliteten til Elanga eller også Amad i denne kampen.

90+4: Enorm sjanse for United. Fernandz med et flott innlegg, keeper med en glimrende redning og så en retur til Garnacho som satte den en halv meter på feil side med kampens siste spark på ballen.

86: Mee med en en fin redning på et godt skudd fra Derbys Sibley.

84: United kontrer med to mot en en liten stund, men Garnachos pasning til McNeill blir litt for lang.

81: Mee med en fin – og forventet – redning fra et Sibley-skudd.

71: Bytte. Hannibal og Jurado ut. Charlie Savage og Sam Mather inn.

70: 1-1! United utlikner. Charlie McNeill scoret. Herlig vending av Hannibal midt på banen, hadde full oversikt og med en perfekt vektet pasning sendte han McNeill alene med keeper – og storscoreren satte den mellom beina på Derbys keeper.

69: Garnacho med et hardt skudd fra 20 meter, men solid reddet av Derbys keeper.

65: Derby-kontring, godt skudd, via Mee og til corner. Corneren ender med en halvfarlig heading via en spiller og på nettaket og den neste corneren stusses fra første stolpe og like utenfor bakre stolpe. Nært 2-0 der.

64: Så snapper Garnacho ballen, angriper siste forsvarer, sentrer, ballen treffer Derby-forsvarerens hånd, men dommeren vinker spillet videre når United roper på straffe.

64: Uniteds, tror jeg, første avslutning på mål. Hannibal-corner på bakre stolpe, men for løs avslutning rett på keeper.

53: GULT for en Derby-spiller som meier Hannibal ned fullstendig unødvendig.

52: McNeill med en heading utenfor helt upresset etter et Garnacho-innlegg.

52: Og så Garnacho med et skrudd skudd like utenfor. Uniteds to beste muligheter rett etter at de havnet under.

51: Nesten for United. Fernandes me flott innlegg til McNeill foran mål, men spissen traff ikke.

49: 1-0 Derby. Fernandez løpt forbi på venstresiden av Uniteds forsvar, og innlegget perfekt til en spiss som avsluttet fra kort hold uten at Teden Mengi rakk å komme oppi.

46: 2. omgang er i gang (21.06 skandinavisk tid).

45+4: PAUSE. United har kanskje vært hakket bedre i spillet, men ikke skapt en eneste sjanse. Får håpe det bedrer seg etter hvilen.

45+1: Gult kort til Derby-spiller Sibley, som har spilt et tosifret antall kamper i Championship denne sesongen. Taklet Garnacho stygt.

44: GULT: Alvaro Fernandez for sent inn bakfra på en Derby-spiller.

42: Ny corner, kort til Hannibal som slo godt inn og Fernandez steg til værs bare for å heade godt utenfor fra god posisjon.

40: Langt mellom sjansene og lagene bytter litt på å angripe. Nå Fernandez med et fint raid, men skuddet til slutt via en motspiller og til corner.

30: Garnacho med et flott raid, på vei inn i 16-meteren, går seg fast, legger til Hannibal, men hans skudd ender utenfor.

29: United med noen dominerende minutter nå, men til tross for en del ok spill ute på banen og rundt på kantene så ble det ingen store sjanser av det.

23: Skummelt igjen foran Uniteds mål. Et knallhardt innlegg ender midt foran mål, foran en Derby-spiller som så ut til å kunne avslutte, men uten at han eller noen fikk avsluttet det som virket som en farlig situasjon.

15: SJANSE: Derby med et knallhardt skudd i hjørnet, men Mee fikk slått det til corner. Bra redning.

14: Wellens med litt kvalitet. Lobbet ballen over motstander og skjøt selv på volley fra sin egen lobb.

11: Lite som skjer. United nærmest da et Wellens-innlegg endte i en corner som igjen havnet hos Isak som til slutt skjøt langt utenfor på en volley i returrommet.

6: Hannibal spiller altså sin første kamp siden september, og ble med en gang langt i bakken. Sparket nesten litt ut mot motspiller – det er en del av spillet han må forbedre. Han kan ikke reagere når motspillere bevisst provoserer ham.

1: Kampen er i gang. (akkurat 20.00)

Powered by Labrador CMS