GettyImages-1483918375

Syv kamper uten seier for U21-laget

U21-laget var i fritt fall før kampen mot Brighton og de røde fortsatte dessverre å falle etter en meget innholdsrik kamp på sørkysten.

United fikk en pangstart og tok ledelsen etter et selvmål allerede etter snaue minuttet spilt. Gleden ble kortvarig for United, bare to minutter senere utlignet Brighton. Før pause rakk begge lagene å score en gang til hver.

Etter pause var det derimot hjemmelaget som trakk det lengste strået og selv etter å ha spilt de siste 20 minuttene med en mann mindre holdt det helt inn for «The Seagulls».

United står dermed uten seier på de siste syv kampene.

Brighton 3-2 (2-2) Manchester United

U21 Premier League 2
American Express Elite Football Performance

Mål: 0-1 Sam Packham (selvmål, 1), 1-1 Ruairi McConville (3), 1-2 Emeran (22), 2-2 Cameron Peupion (41), 3-2 Mark O’Mahoney (66)

II  Murray, Hugill   R Nilsson (Brighton, 71)

Manchester United: Radek Vitek, Marc Jurado, Sonny Aljofree, Björn Hardley, Sam Murray – Daniel Gore, Toby Collyer – Mateo Mejia, Isak Hansen-Aarøen, Noam Emeran – Joe Hugill.
Uben.innb.: Dermot Mee, Fellows, Omari Forson, Sam Mather, Maxi Oyedele

Live:

90+6: SLUTT

90: Seks minutter er lagt til. Er det en sluttspurt i United her?

76: Joe Hugill pådrar seg det gult kort.

70: Rødt kort! Det er svensken Casper Nilsson som får det røde for Brighton. Kan United gripe denne muligheten?

66: MÅL!! Og minuttet etter jeg skriver det, så sitter den for hjemmelaget. Har United det i seg og komme tilbake fra dette?

65: Fortsatt 2-2 i en kamp som det etter statsene å dømme er en jevnspilt affære.

46: Andre omgang er underveis.

45: PAUSE.

41: MÅL!! Svaret er dessverre nei, for der utligner Brighton for andre gang i kveld.

32: Kan United holde dette inn til pause?

23: Da har vi fått informasjon om at United sitt første mål var et selvmål av Sam Packham.

22: MÅL!! Det er Noam Emeran som sender United i ledelsen igjen.

5: Foreløpig usikkert hvem som scoret Uniteds mål.

3: Gult kort – Uniteds Sam Murray, er det som får det.

3: MÅL!! Lykken varte ikke lenge for United, hjemmelaget utligner to minutter senere.

1: MÅL!! Der sitter den for United allerede etter ett minutt.