lacey22

Stortalentet åpnet sesongen med mål

16 år gamle Shea Lacey har det meste en kantspiller skal ha, og er lenge blitt omtalt som kanskje akademiets største talent.

Lørdag fikk han én omgang da et sammensatt United-lag spilte 1-1 mot Northern Premier League-laget Gainsborough Trinity, og han kvitterte med scoring allerede etter åtte minutter.

Kampen endte til slutt 1-1, ifølge sosiale medier-rapporter burde nok United vunnet, men unggutta er i alle fall i gang med sesongen i en kamp 22 spillere fikk prøve seg.

Gainsborough Trinity 1-1 United XI

Mål: 0-1 Lacey (8), 1-1 Snelgrove (33)

UNITED 1. OMGANG: Elyh Harrison – Jaydan Kamason, Bendito Mantato, Teden Mengi, Jackson, Zach Baumann, Shea Lacey, Finlay McAllister, Ethan Wheatley, Adam Berry, James Scanlon

UNITED 2. OMGANG: Tom Wooster – Habeeb Ogunneye, Ethan Williams, Reece Munro, Tom Huddlestone, Jacob Devaney, Jayce Fitzgerald, Jack Moorhouse, Victor Musa, Gabriele Biancheri, Ashton Missin

United.no oppdaterer med scoringer.

33: Lite oppdateringer og ingen tv-overføring, men hjemmelaget har utliknet til 1-1 nå.

8: United tar ledelsen. Supertalentet Shea Lacey med scoringen, som sies å ha vært en slags chip.