triobak

Nå er alle stjernene tilbake

Publisert Sist oppdatert

Mange av Uniteds mest kjente spillere manglet da United slo Leeds 2-0 på Ullevaal stadion onsdag.

Ifølge Erik ten Hag vil mange også mangle når United møter franske Lyon i den neste treningskampen, kommende onsdag.

Lørdag var det imidlertid tilbake på jobb for alle, akkurat som United-manageren snakket om etter Leeds-kampen.

rashy
Manchester United Pre-Season Training Session

Antony, Martial og Van de Beek manglet i Oslo fordi de trente alternativt på Carrington, mens Casemiro, Dalot, Fernandes, Rashford, Shaw, Garnacho, Maguire, Eriksen, Lindelöf, Malacia og McTominay manglet fordi de spilte landskamper frem til cirka 20. juni, og dermed hadde rett på tre ukers sammenhengende ferie etter det.

Den var imidlertid over lørdag, slik at Ten Hag nå skal ha fulltallig tropp å velge blant, selv om det nok først blir mot Arsenal i USA neste helg at alle er tilbake på banen.

Dette altså fordi Ten Hag ønsker at flesteparten av dem skal få en ordentlig uke på treningsfeltet igjen før de skal i kamp.

Det var imidlertid ifølge Manchester Evening News to mann som manglet, to mann som uansett er ventet å forlate klubben i sommer, og det var Alex Telles og Eric Bailly, som begge er til salgs.

– De færreste av dem vil spille den kampen i Edinburgh. Husk at dette er spillere som spilte så godt som alle kampene forrige sesong. Så har de hatt en pause, og da går man ikke fra null til hundre. Man må ta gradvis, og de trenger en god treningsuke etter å ha hatt ferie noen uker, sa Ten Hag til MUTV onsdag.

eriksen3

United skal gjennom ytterligere sju treningskamper denne sommeren, før det er ligastart mandag 14. august. La oss håpe sesongen varer både til FA-cupfinalen 25. mai og Champions League-finalen 1. juni neste år, begge på Wembley.

Powered by Labrador CMS