Fant du gullbilletten? Nå kan du lese medlemsbladet digitalt

Publisert Sist oppdatert

Sesongens fjerde medlemsblad skal nå ha kommet til en postkasse nær deg som er Premium-medlem, og for deg som eventuelt ikke har tatt ut bladet fra plastikken så anbefaler vi å gjøre det ganske så snart.

I anledning Supporterklubbens 40-årsjubileum er det nemlig gjemt totalt ti gullbilletter i bladene, og hver av disse gir deg en premie.

Til sammen vil vi i 2021 dele ut eller gjemme bort 100 gullbilletter til dere som er medlemmer.

Disse vil fordeles blant alle dere som er medlemmer og bruker oss på ulike måter. For eksempel, er du med på Tipp laget? Ja, da kan du ende opp med en gullbillett. Kjøper du noe i nettbutikken vår? Ja, da kan det plutselig komme med en gullbillett tilbake med bestillingen din.

Les mer om gullbillettene her.

Om innholdet i nye US:

I det nye medlemsbladet handler det som alltid i februar-nummeret om München-tragedien, som har hatt så mye å si for Uniteds historie, men det er også mye om Bruno Fernandes, ett år etter at han skrev under.

Det er også et stort intervju med 80-tallshelt Kevin Moran, og også mye om oss supportere – nå som vi nærmer oss ett år uten at vi har kunnet være på Old Trafford.

Supporterfokuset er også veldig tydelig på en helt annerledes forside enn normalt, og det er også en større sak om Supporterklubben – nå som vi i februar fyller 40 år.

Slik leser du bladet digitalt:

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så “min side” fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På “min side” velger du “United Supporteren”. Så velger du riktig sesong (2020/21) og nummer 4 – som altså er det nyeste bladet.

PÅ APP:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad (og eventuelt også mobil via app. Gå til app store, søk opp “United-Supporteren” og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.

Powered by Labrador CMS