Nå kan du lese nytt US digitalt

Publisert Sist oppdatert

Sesongens andre medlemsblad skal nå være kommet til postkassa hos dere som er Premium-medlemmer, og har allerede ligget tilgjengelig digitalt på nett en god stund.

Innholdet denne gangen er blant annet som følger:

I tillegg er det som alltid faste spalter med Rene Meulensteen, Andy Mitten og Paul McGuinness og mye annet snacks for deg som liker å sette deg i godstolen i ro og mak med godt United-stoff.

Slik leser du bladet digitalt:

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så “min side” fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På “min side” velger du “United Supporteren”. Så velger du riktig sesong (2020/21) og nummer 2 – som altså er det nyeste bladet.

PÅ APP:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad (og eventuelt også mobil via app. Gå til app store, søk opp “United-Supporteren” og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.

Powered by Labrador CMS