fansull

Fanzone, «Mount 7» og giveaways: Slik var dagen frem til United kom

Publisert Sist oppdatert

United kom seg til slutt frem til Oslo og SAS-hotellet i Nydalen tirsdag kveld, og onsdag er det altså kamp mot Leeds på Ullevaal stadion 17.00.

Klokka 11 onsdag åpnet Supporterklubben for salg på Ullevaal stadion, og det ble tidlig klart at hjemmedrakt med trykket «Mount 7» var den mest etterspurte drakten.

mount7e

En av supporterne som hadde møtt frem hadde tatt turen fra Finland for å få med seg kampen.

fan2
PÅ TUR FRA FINLAND: Denne United-supporteren. Foto: Pia Wall.

Fra klokka 12 åpnet det så, på Bergbanen bak VG-svingen, en fanzone for barn og unge, hvor det også var giveaways.

Der var det noen som prøvde seg i ballbingen.

 

 

 

ballb
FOTO: Pia Wall.
zon1

Mens andre stakk innom for litt giveaways.

givw

Men mange, også barn, samlet seg for å høre og se og komme innpå tidligere United-spillere Wes Brown og John O’Shea, som er Supporterklubbens gjester disse to dagene.

fanz

En stund før klokka 15 hadde mange imidlertid stilt seg opp for å få best mulig posisjon når United-spillerne kom til stadion. Det gjorde spillerne kl. 15.33 skandinavisk tid.

fansull
erikth
vaa

Programmet onsdag:

  • Det blir selvfølgelig United-Vorspiel – med engelsk frokost – på Scotsman fra klokken 10.00, og after party samme sted på kvelden. Ryan Jarvis er fortsatt med oss og sørger for god stemning.
  • Fra klokken 11.00: Supporterklubben starter salg av drakter og andre effekter utenfor Ullevaal. Det er som alltid 20 prosent rabatt på drakter for Supporterklubbens medlemmer.
  • Fra klokken 12.00-16.30: Fanzone med aktiviteter for barn og unge på Ullevaal stadion (på Bergbanen bak VG-svingen), hvor supporterklubbene til både United og Leeds vil være tilstede.

LES OGSÅ: Slik så det ut på Scotsman da Cole, Brown og O’Shea møtte fansen

Powered by Labrador CMS