martial200523

Derfor er ikke Antony og Martial med til Oslo

Publisert Sist oppdatert

United-spillerne trente tirsdag formiddag på Carrington, før Erik ten Hag tok med seg gjengen sitt til flyet for avreise til Oslo.

Klubben har offentliggjort hvem som er med til onsdagens kamp mot Leeds på Ullevaal stadion, og deler bilder av troppen på vei om bord i flyet.

Flere ikke klare etter skade

En som ikke var med på flyet er Anthony Martial.

Simon Stone fra BBC Sport skriver at grunnen til Martials fravær er at han fortsatt sliter med hamstringskaden han pådro seg i kampen mot Fulham. 

Stone skriver også at Donny van de Beek ikke er en del av troppen til Oslo fordi han holder på med en individuell treningsplan.

— Henderson har vært fraværende siden januar med en lårskade, og selv om han har vært tilbake på Carrington for trening før sesongen, er han ennå ikke i full trening, skriver Manchester Evening News.

Daily Mirrors David McDonnell legger til at Antony også ble igjen på Carrington siden han ikke var fullt og helt klar etter sine skadeproblemer på tampen av sesongen.

United-troppen mot Leeds i Oslo

Keepere: Tom Heaton, Matej Kovar, Nathan Bishop

Forsvarere: Aaron Wan-Bissaka, Raphaël Varane, Lisandro Martinez, Brandon Williams, Marc Jurado, Alvaro Fernandez, Rhys Bennett, Will Fish

Midtbanespillere: Fred, Mason Mount, Kobbie Mainoo, Charlie Savage, Dan Gore, Isak Hansen-Aarøen, Maxi Oyedele, Toby Collyer, Hannibal

Angrepsspillere: Jadon Sancho, Amad Diallo, Joe Hugill, Shola Shoretire, Noam Emeran, Omari Forson

En mulig førsteellever basert på den troppen blir vel som følger: Heaton – Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Williams – Mainoo, Fred – Amad, Mount, Sancho – Hannibal

LES OGSÅ: Bli dette startelleveren i Oslo? (skrevet før troppen ble bekreftet)

Powered by Labrador CMS