Pululu (18) stoppet United-juniorene

U19-laget gikk på sitt første tap i UEFA Youth League med 1-2 mot Basel.

Med seier i Sveits ville U19-laget til Nicky Butt være klare for neste fase i turneringen, men dessverre for United-juniorene ville Basels Afimico Pululu det annerledes.

18-åringen sendte hjemmelaget i ledelsen med et vakkert langskudd fra kanten av 16-meteren i begynnelsen av andreomgang og skaffet også straffesparket som doblet ledelsen like etterpå.

U19-laget mot Basel.

Tyrrell Warren reduserte til 1-2 med hodet på et frispark fra Angel Gomes 20 minutter før slutt, men selv om United løftet seg i andre halvdel av omgangen, klarte de aldri å redde ett poeng.

Den gode nyheten for trener Butt er at Benfica overraskende nok tapte sin kamp mot CSKA Moskva i Russland 0-2.

Dermed ligger Manchester United fortsatt godt posisjonert med hensyn til avansement, to poeng bak Basel og to foran Benfica.

I siste kamp i gruppespillet venter tabelljumbo CSKA Moskva, som kun har den ene seieren mot Benfica å vise til på sine fem kamper.

KILDE: UEFA.COM

Basel 2–1 (0-0) Manchester United

UEFA Youth League
Leichtathletik Stadion St. Jakob
22. nov. 2017

Mål: 1-0 Afimico Pululu (59), 2-0 Yves Kaiser (str. 66), 2-1 Tyrrell Warren (70).

United: Alex Fojtíček; Ro-Shaun Williams, Tyrrell Warren, Luca Ercolani (Nishan Burkart 61); George Tanner (Millen Baars 71), James Garner (Thomas Sang 61), Ethan Hamilton, Lee O’Connor; Angel Gomes; Josh Bohui, Indy Boonen.

LIVE:

SLUTT: United makter ikke å hente fram en sluttspurt, selv om de fikk en vitamininnsprøytning av reduseringen til Warren.

71: Dobbelsjanse for Basel! Fojtíček redder begge.

70: 2-1! Tyrrell Warren reduserer på et frispark fra Gomes! Stusser inn ballen som slås inn fra kanten av 16-meteren.

66: 2-0! Målscorer Pululu skaffer straffe når han felles og kaptein Yves Kaiser dobler ledelsen for Basel fra straffemerket.

59: 1-0! Perlescoring av Afimico Pululu, som sender Basel i ledelsen med et nydelig skudd fra kanten av 16-meteren. Ikke ufortjent, da hjemmelaget har vært best i andre omgang.

55: To store Basel-sjanser! Først en kontring med et skudd fra kort hold som reddes av Alex Fojtíček, deretter redning på strek etter en dødball.

PAUSE: Lagene går til pause på stillingen 0-0. Gomes og Ethan Hamilton har hatt to brukbare skuddforsøk, men ikke all verden med action i ettermiddagssolen i Basel de første 45 minuttene.

25: United har styrt kampen i Sveits så langt. Angel Gomes har vært frempå et par ganger allerede, men ingen store sjanser å snakke om så langt.