bilde22

Reise til Manchester? Husk å være tidlig ute om du trenger nytt pass

Publisert Sist oppdatert

Neste Premier League-sesong sparkes i gang helgen 6. august, og vi vet at mange ønsker å bli med Supporterklubben til England for å oppleve United live på Old Trafford.

Du som er medlem har tilgang til 500 sesongkort til hver eneste hjemmekamp.

Terminlista kommer torsdag 16. juni 10.00 skandinavisk tid, og vi starter salget samme dag.

Det er verdt å merke seg at grunnet fotball-VM så skal det spilles ekstra mange kamper på kortere tid til høsten. United skal faktisk gjennom totalt 23 kamper mellom 6. august og helga rundt 12./13. november, da det blir pause for fotball-VM. Deretter starter alt opp igjen på Boxing day, andre juledag.

Det er imidlertid én svært sentral ting å huske på for dere som ønsker å ta dere en tur til Manchester og Old Trafford i høst eller egentlig når som helst neste sesong.

Som dere sikkert har fått med dere i nyhetene er det svært lange køer for å få ordnet nytt pass.

Det siste på den fronten er at man må regne med opp til 10 uker fra du får bestilt passet til det er levert. Utover sommeren er prognosene også at dette bare vil øke.

Samtidig må du de fleste steder lete langt fram i kalenderen bare for å få ledig tid til å få bestille nytt pass. Disse flaskehalsene er det viktig å ta kontroll over hvis du skal komme deg inn i England.

ID-kort har langt kortere leveringstid, men merk at dette IKKE kan brukes ved innreise til England nå når landet er ute av EU.

Så, sjekk passet ditt og gjør det du kan for å være klar når terminlisten kommer 16. juni.

Powered by Labrador CMS