Slik har du aldri sett United før

Publisert Sist oppdatert

Du har sett den røde hjemmedrakten.

Du har sett den mørke bortedrakten.

Tirsdag lanserte Uniteds også tredjedrakten for 2020/21-sesongen, som altså består av svarte og hvite striper på skrå, et fargevalg og mønster som gir vibber til både Juventus- og sebraer.

De av dere med 20/20-syn vil raskt også se at de svarte stripene er tjukke i et slags V-formet område på forsiden, mens det er tynnere striper på hver sin side av det området.

United-logoen og adidas-merket på brystet er rødt, det samme gjelder adidas-stripene på skuldrene og Kohler-merket på ermet.

Så vidt vi kan se så er drakten helt hvit bak, foruten navn og nummer som kommer på for de som måtte ønske det.


MEDLEMSTILBUD: Drakten kan allerede bestilles fra united.no, men som med alle andre drakter krever United å være alene om salget den første uka. Det betyr at vi sender ut draktene slik at du som ønsker den har den i forbindelse med tirsdag 15. september, da drakten kan selges internasjonalt.

Som medlem har du alltid 10 prosent rabatt, og medlemsprisene varierer da fra 599,- (barn) til 799,- (voksen dame og kort erm) og 1149,- (voksen autentisk)

Du kan bestille alle Uniteds drakter denne sesongen her, og det er 20 prosent rabatt på hjemme- og bortedrakten for dere medlemmer.


United skriver i offentliggjøringen av drakta at dette demonstrerer en ambisjon om å skyve på grensene for draktdesign, og at mønsteret er skapt ved å kombinere elementer fra flere drakter gjennom klubbens lange historie.

En stripete drakt fra det første året på Old Trafford nevnes, og denne nye drakta har teksten «110 år med striper» som en del av kragen. Ellers nevner adidas-drakter fra 1980-tallet som en inspirasjon.

United-kommunikasjonsdirektør Charlie Brooks, som tidligere har jobbet for Nike, skriver følgende på Twitter:

– Har lansert/avduket MANGE drakter (både gode og dårlige), og en ting som er sant hver eneste gang er at ingen drakter ser bra ut på kornete bilder i lekkasjer. [En bør] vente på de skikkelige bildene, og vente til en ser draktene på banen. Det er utrolig hvor ofte det som først kritiseres ender opp med å bli det som i morgendagen vil oppfattes som klassikere.

Se flere bilder av tredjedrakten her.

 

Powered by Labrador CMS