Arsenal v Manchester United - Pre-Season Friendly

– Jeg elsker klubben, men jeg elsker også å spille

Publisert Sist oppdatert

Tom Heaton fikk sjansen mellom stengene mot Arsenal i påvente av at Uniteds nye førstekeeper skal bli helt klar til kamp.

Der vartet han opp med strålende keeperspill på strek, blant annet med en dobbeltredning på avslutninger fra Gabriel Martinelli.

Med beina viste han også egenskaper som vi ikke tidligere har sett så mye til av en United-keeper.

I og med at en plass som førstekeeper har vært langt frem og enda lengre nå som Onana er kommet inn er det ikke overraskende at veteranen har vært gjenstand for interesse fra andre klubber denne sommeren, og da fra spesielt nyopprykkede Luton Town. 

Selv sier 37-åringen til The Athletic Heaton at fremtiden er helt i det blå for øyeblikket, og at han skal ha samtaler med manager Erik ten Hag for å få klarhet i egen situasjon.

– Akkurat nå er jeg usikker. Jeg må vente til jeg får snakket med manageren og få satt oss ned for å se hvordan ting kan løses.

– Jeg elsker livet her. Jeg har vært en del av denne klubben i lang tid, men jeg elsker også å spille kamper. Det skal jeg ikke legge skjul på, så jeg trenger en diskusjon om egen fremtid så får vi se hva som skjer.

37-åringen skryter samtidig av sin nye kollega og konkurrent om plassen mellom stengene og sier at det allerede er enkelt å se at han kommer til å passe godt inn i Ten Hags spillestil.

– Det har bare gått noen få dager, men han virker som en strålende type. Han har spilt på det aller høyeste nivået og jeg ser frem mot å jobbe med han.

– Jeg ser allerede nå hvordan han kommer til å passe inn i managerens system. Han er vanvittig god med beina og jeg har allerede tatt til meg noen ting som han gjør litt annerledes enn det jeg har sett tidligere.

 

Powered by Labrador CMS