Everton v Aston Villa - Premier League

Heaton er United-spiller: – Fantastisk følelse

Etter ti år er 35-åringen tilbake i klubben der han vokste opp.

Publisert Sist oppdatert

Keeperen kommer gratis fra Aston Villa, der kontrakten hans nylig har løpt ut. 35-åringen har skrevet under en kontrakt som holder ham på Old Trafford til 2023. United har også opsjon på ytterligere ett år.

Det skriver klubben på sine hjemmesider.

Heaton returnerer dermed til gamle trakter.

Burvokteren var nemlig i United fra tiden som akademispiller til han ble solgt til Cardiff i 2011. Engelskmannen fikk aldri førstelagsdebuten før overgangen til den walisiske hovedstaden.

Nå er det en fornøyd Heaton som vender tilbake til klubben han tilbrakte store deler av barndommen i.

– Å ha muligheten til å komme tilbake hit etter å ha brukt 13 år her som unge er en fantastisk følelse og jeg er veldig, veldig ivrig etter å komme i gang, forteller Heaton til manutd.com.

LANDSLAGSKEEPER: Tom Heaton kommer til United med erfaring fra blant annet det engelske landslaget.

Etter Cardiff fortsatte ferden videre Bristol, før han gikk videre til Burnley, der han bidro til at klubben rykket opp til Premier League. Sisteskansen var gjennom mange år en av Sean Dyches mest betrodde menn, før skader og en fremadstormende Nick Pope førte til at Heaton ble solgt til Aston Villa.

Der ødela skader og storspill fra keeperkonkurrentene igjen for veteranen.

35-åringen er likevel langt ifra ferdig på det øverste nivået, skal vi tro ham selv.

– Jeg ser det bare som en fantastisk mulighet, ettersom jeg fortsatt føler at jeg har voldsomt mye å gi og jeg føler at jeg fortsatt har ting å oppnå.

Mannen som også har tre landskamper for England forteller at han er klar til å kjempe om plassene i den allerede knallharde keeperkonkurransen på Old Trafford.

– Jeg ser frem til å lande på begge beina. Jeg føler meg helt i toppform og jeg ser virkelig frem til å komme inn hit for å konkurrere med de andre keeperne.

Powered by Labrador CMS