– En skikkelig treningsøkt!

Tom Cleverley var naturligvis skuffet over resultatet i Yokohama, men samtidig overbevist om at han og lagkameratene vil få mye igjen for den knallharde økten.

Publisert Sist oppdatert

Lufttemperaturen lå på bortimot 30 grader, mens luftfuktigheten viste 90 prosent.  I tillegg ble kampen på regntunge Nissan Stadium i Yokohama sparket igang kun 24 timer etter at støle ben ankom Japan etter en lang overfart fra australske Sydney. Kanskje ikke så rart da at treningsstinne spillere virket småslitne både i kropp og sjel under sommerturnéens tredje oppkjøringskamp.

Etter svette og kraftkrevende 90 minutter la da heller ikke Tom Cleverley skjul på at han og de øvrige rødtrøyene hadde fått kjørt seg.

– Det var veldig tøft utpå der, understreket han overfor MUTV.

– Treningsutbyttet? 100 prosent!

– Jeg har ikke lyst til å komme med bortforklaringer, fortsatte han, – men vi hadde en lang reise bak oss. Samtidig møtte vi et godt lag under veldig vanskelige forhold. Likevel er jeg er sikker på at vi kan gjøre det mye bedre enn dette. I kveld hang vi riktignok ikke helt med, men det var en veldig god «work-out» for oss.

– Man kan knapt få en bedre treningsøkt enn denne, så dette vil komme godt med. De løp og beveget seg godt gjennom samfulle 90 minutter, og tvang oss til å jobbe knallhardt. Vi skulle selvfølgelig gjerne hatt litt mer teknisk trening også, men som «work-out» betraktet ga dette oss 100 prosent utbytte.

På spørsmål om hvor vanskelig det egentlig er å møte en ukjent motstander, lød svaret:

– Det er jo ikke enkelt, for det er annerledes og gir en helt ny erfaring. Samtidig ønsker vi jo å vinne kamper som dette, om ikke annet enn for å skaffe oss selvtillit. Det aller viktigste er likevel å jobbe hardt og få opp fitness-nivået, avsluttet den 23 år gamle midtbanespilleren.

Powered by Labrador CMS