3400 forsøkte: Ingen klarte 11 rette

Publisert Sist oppdatert

Første runde av vår nye konkurranse «Tipp laget» er nå ferdig, og til tross for at mer enn 3400 av oss forsøkte å sette opp et lag med de 11 Ole Gunnar Solskjær skulle sende utpå så var det ingen som klarte full pott.

Supporterklubbens vurdering ga ni rette, noe som gir delt 36. plass etter første runde, mens 35 personer delte seieren med 10 rette vurderinger.

Rundepremien ble dermed trukket blant de 35, og Tom Egil Olsen ble vinneren. Vi gratulerer. Vinneren kontaktes og får altså en valgfri hjemme-, borte- eller tredjetrøye fra denne sesongen, avhengig av hva som er igjen i nettbutikken vår.

Husk at konkurransen fortsetter med Luton-kampen førstkommende tirsdag, med frist tirsdag 12.00, og legg merke til at det er viktig å være med i hver runde hvis man skal ha best mulig sjanse til å vinne tur for to til Manchester eller månedspremiene. Vi anbefaler derfor å sette opp laget tidligst mulig, og heller endre frem mot tirsdag 12.00 for å være sikker å ha et lag og ikke glemme det i en travel hverdag.

Du kan lese mer om reglene, premiene, se tabellen, egne poeng og legge inn laget til kommende runde her.

Powered by Labrador CMS