– Jeg har blitt sterkere mentalt

Timothy Fosu-Mensah etter skademarerittet.

Publisert Sist oppdatert

Han har vært ute i en god stund, Timothy Fosu-Mensah.

Først i nesten ni måneder med avrevet korsbånd. Så med en lårskade like etter at han gjorde comeback for reservelaget tidlig i januar. Den holdt ham ute i ytterligere tre uker.

I mars gjorde han et nytt comeback for U23-laget, men så kom coronaviruset.

Foreløpig går det altså ikke helt hans vei – nesten tre år etter at han sist spilte for Uniteds førstelag. Etterpå har det vært utlån i både Crystal Palace og Fulham, men trenerskifter og så den stygge skaden i Fulham for ett år siden betyr at karrieren har stått litt stille.

– Men mentalt er jeg blitt sterkere av dette, sier han til PA.

– Man må faktisk forbli positiv. Man må bare fortsette. Det er ting som skjer med deg i livet, men så handler det om hvordan du reagerer. Det er jeg blitt veldig bevisst på, sier han.

Han roser Ole Gunnar Solskjær for hans innflytelse, selv om det ikke er blitt altfor mange økter med førstelaget totalt sett det siste året.

United brukte imidlertid i april klausulen i kontrakten hans for å ha kontroll på den nederlandske 22-åringen i ett  år til.

Det kan ikke bety annet enn at de ser en mulighet for at spilleren som var banens beste mot Tottenham for flere år siden faktisk kan slå tilbake.

Det er det han også selv drømmer om.

– Hvem vil ikke spille for United? Så jo, jeg er veldig ivrig etter å komme tilbake, gi alt og gjøre alt for å hjelpe laget. Målet er å spille regelmessig, vinne trofeer og få minneverdige øyeblikk med denne klubben, sier han.

Les hele det lange intervjuet med PA her.

Powered by Labrador CMS