Vil ha Rooney

Zlatan Ibrahimović blir gjerne lagkamerat med Wayne Rooney.

Publisert Sist oppdatert

Det stormet rundt Wayne Rooney denne sommeren. Alle kjenner til at United-spissen kom med et ønske om å forlate United tidligere i år, men Manchester United-spilleren ble i Manchester også denne sesongen, til tross for interesse fra blant andre Chelsea.

Rooney ble også lenge koblet til PSG, men det har flere steder blitt skrevet at engelskmannen ikke var interessert i å flytte til Frankrike.

Zlatan Ibrahimović er en av de som gjerne skulle sett at Rooney havnet i Frankrike.

– Da det var snakk om at Rooney skulle komme til Paris, var det noe som engasjerte meg. Jeg synes han gjorde det tydelig i sommer at han ønsket en ny utfordring, og ting har ikke gått så bra for Manchester United denne sesongen, er han sitert på i The Sun.

– Hvis han fortsatt ønsker å flytte på seg neste sommer, eller i januar, vil jeg oppfordre ham til å komme og spille med meg i Paris. Denne klubben er på vei opp, la han til.

Den svenske superspissen er kjent for sine offensive kommentarer, og PSG-stjernen leverer nok en gang.

– Hvis han hadde kommet måtte han ha vendt seg til at Zlatan scorer enda bedre mål enn ham, men jeg ønsker ikke bare å spille med gode spilleren, jeg ønsker å spille med teknisk gode spillere, og det er det han er, sa Zlatan, og la til:

– Man kan jobbe mye med den tekniske delen, men det er ikke alltid noe man kan lære seg. Enten så har man det eller ikke, og Rooney har det.

Powered by Labrador CMS