– Rooney har ikke sett så glad ut…

– Han trenger noen nye stjernespillere rundt seg, skriver The Times. Les hva avisene skriver etter Swansea-kampen.

Publisert Sist oppdatert

James Ducker, The Times:

På mange måter er det egentlig slemt å være for kritisk mot United hvis de taper ligaen på målforskjell. De vil da nemlig ha tatt mer poeng enn noe annet lag som har blitt nummer to i Premier League-historien.

Samtidig har United konsekvent slitt med å avgjøre kamper mot middelmådige lag de siste to sesongene. Jo, de har scoret 88 mål på 37 kamper denne sesongen, men glem ikke at kvaliteten på Premier League har blitt dårligere denne sesongen.

Om Javier Hernandez:

Han kunne scoret flere, men etter en sesong med skader og mangel på hvile etter tre somre uten fotballferie, og dårlig form kombinert med Danny Welbecks gode form, så sier Ferguson at han har kontaktet det meksikanske fotballforbundet for å være sikker på at Hernandez nå får den hvilen han trenger.

Om nye spillere:

Wayne Rooney har ikke sett spesielt fornøyd ut de siste ukene. Han var isolert alene på topp mot City, og mot Swansea pådro han seg det som utrolig nok var hans første gule kort denne sesongen. Han vil nok ikke ytre frustrasjonen sin offentlig igjen – som han gjorde det da han truet med å dra i oktober i 2010 – men Uniteds talisman ser ut som en spiller som sårt savner et par stjernespillere å spille sammen med, og uansett hva som måtte skje i siste serierunde så er nok ikke det noe Ferguson kan ignorere i sommer.

The Times har Antonio Valencia som Uniteds beste spiller mot Swansea.

Kevin McCarra, The Guardian:

United har ofte vært en klubb full av overraskelser, men uansett hva som skjer neste helg så må man ikke glemme at United har blitt avslørt i Europa denne sesongen. Det samme gjelder for City, men samtidig vil det ikke være noen overraskelse om Citys tropp forsterkes kraftig i sommer. Så United-fans kan overhodet ikke være sikre på at livet blir bedre neste sesong.

Ian Herbert, The Independent:

Prestasjonene til Antonio Valencia og Ashley Young viser at United ikke henger etter naboene sine på alle måter. Valencia, en sterk kandidat til å bli kåret til Uniteds beste spiller denne sesongen, var glimrende nok en gang, og avgjørelsen om å vrake ham til fordel for en forferdelig Nani mot City er nok det Ferguson har tenkt mest på siden mandagens derby.

Jim White, The Telegraph

The fat lady has already sung.

De neste ukene vil mye av diskusjonen gå på hvor United tapte seriegullet, men det United kanskje har tapt mest i sesonginnspurten er den uovervinneligheten som tidligere har vært forbundet med Old Trafford. United-fansen har normalt kunnet være sikre på at United leverer varene i sesonginnspurten, men den kvaliteten har vært fraværende den siste måneden.

Powered by Labrador CMS