Storfint besøk

United-supporter Thomas Teige Sporsheim får fredag 9. september med seg David May, Clayton Blackmore, Lee Martin og supportersanger Pete Boyle til Sunnmøre for fotballkamp og supportertreff.

Publisert Sist oppdatert

Thomas Teige Sporsheim (26) har invitert legendene over fra Manchester til det som blir det første Unitedtreffet på Sunnmøre. Fredag 9.september ankommer nemlig May & co Sporsheims hjemby Fosnavåg for å delta i en kamp mellom det lokale 3.divisjonslaget Bergsøy og Sporsheims eget sammensatte ‘United XI’. Og skal vi tro Sporsheim, så blir dette et storslagent show.

– Jeg har satt sammen mitt eget lag bestående av gjengen fra Manchester og håndplukkede profiler fra nært og fjernt. Blant dem finner du profiler fra Sunnmøre som Erling Ytterland, Rune Frantsen, Geir Televik og Unitedfan og tidligere Tjørvåg, Bergsøy, Hødd, Molde, LSK og Strømsgodset-keeper Lars Ivar Moldskred. Så har jeg den ugleaktige Fatty Sunroad vokalisten Aleksander Goksøyr, med som reservekeeper. Og det vil bli litt av et syn å få se Pete Boyle utfolde seg i fotballdrakt på min hjemmebane, sier Sporsheim lattermildt til United.no.

Lørdag 10.september går ferden videre til Ålesund og til puben Millers. Sporsheim bestemte seg for å lage en skikkelig fest for Unitedfans i forbindelse med at han prøver å opprette ‘Supporterunionen for britisk fotball avdeling Sunnmøre’. Dermed måtte det bli noe sånt som dette.

– Jeg tenkte at siden det ikke har vært noe lignende på Sunnmøre før for Unitedfans, så jeg ble motivert til å ta i et tak. Jeg har samarbeidet med Kjell Runar Karlsen og Henning Mathisen fra ‘Red Army Aalesund’ og Asbjørn Wille fra Redningsselskapet og har via David May og Pete Boyle bestemt oss for å ta konseptet ‘UnitedNights’ til Norge. Men det er kun drøye 300 billetter tilgjengelige til supportertreffet, så her gjelder det klassiske ‘førstemann til mølla’ prinsippet! Og supportere fra hele landet er selfølgelig velkommen, sier supporteren til United.no.

Sporsheim lover at de som skaffer seg billett vil oppleve en kveld for historiebøkene.

– Det skal bli fantastisk. United spiller også borte mot Bolton denne kvelden og det er jo perfekt for fans å få se kamp sammen med sine gamle helter og drikke øl. Så blir det synging, intervju med legendene og god stemning. I tillegg blir det også liveband på kvelden med Fatty Sunroad som har figurert på Svisj med sangen ‘Fat Authority’ det siste året. Og jeg vet at både May, Blackmore, Martin og Boyle gleder seg veldig til dette treffet, avslutter iniativtaker Thomas Teige Sporsheim overfor United.no.

Avspark Bolton – United er klokken 18.30, og dørene hos Millers åpener klokken 16.00.

De som vil ha billett til festen på Millers kan kontakte Thomas Teige Sporsheim på mob: 95165434 eller Red Army Aalesunds Kjell Runar Karlsen på mob: 47296210. Løp og kjøp!

Powered by Labrador CMS