LANGVEISFRA: Zoe McGovern og Rob Powderly hadde tatt turen fra London for å være med på festen.

Kom May du skjønne milde

Det var stor stemning da David May og Pete Boyle gjestet supportertreff på Scotsman i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

– Det ble en bra fest på Scotsman på lørdag da Manchester United møtte Leicester i toppkamp.

Det kom bra med folk og stemningen var god. Kampen kunne riktignok vært bedre, men uavgjort var til å leve med. David May og Pete Boyle fortalte historier og sang sammen med oss.

COME ON UNITED: Hilde øller sammen med David May
COME ON UNITED: Hilde øller sammen med David May

May snakket blant annet om Trippelen i 1999, om hvordan det var å dele rom med Cantona, «The Double i 1996» og da han og hele laget, utenom Cantona, fikk en solid overhøvling etter 1-1 mot Crystal Palace. Det var forresten den kampen der May scoret sitt første ligamål og Cantona utførte sitt famøse Kung Fu-spark.

Etter kampen flyttet festdeltakerne seg opp en etasje på Scotsman, der boksekampen mellom Wladimir Klitschko og  Tyson Fury! Som de fleste vet så er sistnevnte United-supporter så det var god stemning da han vant kampen etter altfor mange runder! 

– Stor takk til alle som møtte opp og gjorde dette mulig. Festen var god og vi håper alle hadde ein flott fest sammen med David May og Pete Boyle. Takk også til Scotsman og eier Joachim Langebrekke som la ting til rette for oss som kom langveisfra for å møte alle de fantastiske supporterne her nede. Tusen takk til dere som stilte som sjåfører. Styret i Red Army Oslo er i hvert fall meget fornøyd med helgen. 

Powered by Labrador CMS