Endringer i supportertreffet

VIKTIG MELDING til alle som har kjøpt billetter og overnatting til Supportertreffet 26.-27. august.

Publisert Sist oppdatert

– Supporterklubbens planlagte treff i Telenor Arena må dessverre endres noe grunnet lite interesse for billetter til lørdagsarrangementet, sier daglig leder Bernt Hjørnevik.

AMBISIØS: - Innen mai 2018 skal vi passere 50.000 medlemmer. Det er det ambisiøse målet til daglig leder Bernt Hjørnevik.
Bernt Hjørnevik.

Supporterklubben og lokalavdelinger som Red Army Oslo har forsøkt å skape interesse for arrangementet, men dessverre har det blitt for få påmeldinger. Det betyr at lørdagens supportertreff og familiedag i Telenor Arena avlyses.  I stedet gjennomføres det ett utvidet arrangement på Scotsman før, under og etter kampen.

– Det er ikke forsvarlig å gjennomføre dette i en så stor hall med så lite publikum som det kan se ut det blir pr.dags dato, forklarer Hjørnevik.

Det betyr følgende endringer:

Supportermiddagen fredag:

Den gjennomføres som planlagt, men middagen avholdes på UBC på Ullevaal Stadion i stedet for på Telenor Arena. Supportermiddagen har fortsatt samme innhold, med besøk av ex-spillere samt at vi har egen vert fra Manchester United som først planlagt. Vi skal feire supporterklubben og samtidig gi medlemmer som har bestilt middag den opplevelsen de håpet på. Det vil bli satt opp buss fra Ullevaal Stadion og tilbake til Oslo sentrum når arrangement er slutt.

Familiedagen lørdag: Match- og Afterparty

Lørdag 27.8 blir det fortsatt et arrangement – men vi flytter inn på Scotsman midt på Karl Johan og arrangerer der møte med ex-spillere, quiz, konkurranser og ikke minst de samme gjeve premiene som var tenkt i utgangspunktet. Det blir en egen etasje disponibel til barn- og familier.

Ex-spillere dukker opp selvsagt her også – med både tid til prat og foto.

Alle henvendelser i forbindelse med Supportertreffet sendes til [email protected]

Det er bare å beklage at arrangementet i Telenor Arena måtte avlyses. Vi hadde selvsagt håpet på å kunne «fylle» den arenaen, men satser i stedet nå alt på et like godt arrangementet om enn i litt mindre målestokk på Scotsman denne lørdagen. Billetter kjøpt til arrangementet i Telenor Arena refunderes. Alle får mail fra Supporterklubben i dag med informasjon om dette.

Afterparty på Scotsman lørdag:

The Scotsman

Hva så med dere som har bestilt billetter og overnatting:

1) Kjøp av billetter til Supportermiddagen 26.8.

Dette arrangementet gjelder fortsatt – eneste endring er at stedet er i UBC på Ullevål Stadion. Dette vil framkomme på billettene dere mottar elektronisk 14 dager før arrangementet.
Billetter kjøpt til Supportermiddagen er fortsatt gjeldende.

2) Kjøp av billetter til AfterParty 27.8.

Dette arrangementet gjelder fortsatt – eneste endring er at arrangementet starter kl.15.. De som har kjøpt billett mottar også sine billetter elektronisk 14 dager før. Kommende søndag vil det være mulig å kjøpe billett til AfterParty via Red Army Oslo på Scotsman. Pris kr.100,-. 150 billetter legges ut for salg der.
Billetter kjøpt til Afterparty er fortsatt gjeldende og gjelder fra kl.15.

3) Kjøp av billetter på Ticketmaster til lørdag 27.8.

Alle billetter kjøpt til lørdagen i Telenor Arena blir kreditert/refundert direkte fra Ticketmaster.

4) Kjøp av billetter og overnatting via Thon Hotels

Alle som har bestilt billett og overnatting vil motta en mail med informasjon om hvilke alternativer som finnes. å gjøre. Denne mailen blir sendt ut så snart som mulig.
Vi regner med at noen kanskje vil kansellere, noen vil endre og kanskje noen fortsatt vil være med? Til informasjon vil fortsatt Thon Hotel Opera være hotellet der våre gjester overnatter.

Alle henvendelser i forbindelse med Supportertreffet sendes til [email protected]

Powered by Labrador CMS