Boklansering på Supporterklubbens treff

Du som er med på tur får møte en tidligere United-spiller lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag møter Manchester United Tottenham på Old Trafford til lørdagens kveldskamp.

Og for Supporterklubbens ca 200 reisende på fellestur til denne kampen vil vi lørdag formiddag by på en liten ekstra godbit.

Den gamle storspilleren og 70-tallshelten Brian Greenhoff har havnet mellom to bokpermer, og sammen med forfatter Wayne Barton vil han være tilstede og lese fra boken, svare på spørsmål og samtidig være tilgjengelig for bilde og autografskriving. Boken er i disse dager i trykken, og det vil være mulig å sikre seg et eksemplar av den på lørdag.

Brian Greenhoff spilte fortrinnsvis midtstopper sammen med Martin Buchan i en tid Manchester United ikke høstet medaljer og titler som vi er blitt vant med de siste to tiårene. Klubben spilte til og med i 2. divisjon i Greenhoffs andre sesong i klubben. Her spilte laget imidlertid flott angrepsfotball, og trakk fullsatte hus både hjemme og borte. Det ble opprykk på direkten, og i 1976 spilte de seg fram til FA-Cup finalen. Her ventet et overraskende og skuffende tap for Southampton.

Etter hvert fikk Brian selskap av sin eldre bror, Jimmy Greenhoff, i United, og allerede i første sesong sammen med broren høstet han også FA-cup-medaljen som vinner etter å ha slått Liverpool 2-1 på Wembley. Brødrene har imidlertid i dag et anstrengt forhold, et tema som også boka berører.

Brian Greenhoff spilte 268 kamper for Manchester United og fikk 18 landskamper for England. Les hele hans spillerprofil på her.

Powered by Labrador CMS