Supportertreff 26-28 august

Kryss av i kalenderen. Datoen for «Tidenes Supportertreff» er satt.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United Supporters Club Scandinavia feirer 35 år i 2016. Supporterklubben inviterer til storslått markering av dette i helgen 26.-28.august i Telenor Arena.

Terminlisten har kommet og dermed har vi nå kunnet bekrefte dato for «Tidenes Supportertreff». Helgen 26.-28.august, i forbindelse med bortekamp mot Hull City, er helgen som kan krysses av i kalenderen.

Det eneste lille forbehold nå, er om kampen skulle bli flyttet til fredag eller mandag. Det vet vi i begynnelsen av juli.

Tidenes Supportertreff

Supportermiddag

For våre medlemmer (over 18 år) vil det være en flott markering med middag, ex-spillere, underholdning, utdeling av priser mm. fredag.

Billettsalget åpner snart. Husk å sikre deg billetter til en opplevelse du ikke glemmer så lett!

Familie- og aktivitetsdag

Vi fyller Telenor Arena med supportere og arrangerer en familiedag full av opplevelser for alle United-fans – i alle aldre.

Her vil det være en rekke fotballaktiviteter. Du kan teste dine fotballferdigheter, vinne kjempeflotte premier, signerte trøyer og mye, mye mer.

Vi runder av dagen med å se kampen mellom Manchester United og Hull på storskjerm!

Foreløpig informasjon om billetter og overnatting

Vi har fått på plass en hotellavtale med Thon Hotels i Oslo. Ett av hotellene i avtalen vil være et dedikert «Manchester United-hotell».

Følg med på united.no fremover for informasjon om selve billettsalget og meld deg gjerne på nyhetsbrevet, så blir du en av de første som får muligheten til å bestille.

Samarbeidspartnere Supportertreff 2016
Powered by Labrador CMS