Spurs-fansen tror på poeng

Men lederen for Tottenhams Venner frykter fremdeles én United-spiller litt ekstra.

Publisert Sist oppdatert

Leder for Tottenhams Venner, Vidar Edell, har tro på poeng foran lørdagens åpningskamp. Han uttrykker likevel bekymring over den manglende bredden på topp, og det er fremdeles én Manchester United-spiller han frykter mer enn noen andre.

Tottenham er i nærheten av topp fire hver sesong, men har ikke klart å havne blant topp fire de siste tre sesongene. Hvilke forventninger har du til Tottenham denne sesongen?

– Jeg tror det blir de samme som havner på topp 6 i år som i fjor, og håper på topp fire.

Et av de store diskusjonstemaene forrige sesong var hvorvidt Harry Kane var en «one season wonder» eller en kommende superstjerne. Hva tror du?

– Jeg tror Harry er the real thing, men vi trenger minst to spisser til. Vi har en solid tropp, men vi er tynne på topp.

Tottenham prøvde angivelig å flytte kampen fordi den kommer så kort etter Audi Cup. Hvilke konsekvenser tror du det vil få for Tottenham at de har fått så få dager hvile før seriestart?

– Dette var et frivillig valg fra vår side å spille en turnering så tett opp til ligastart. Tviler på at den omtalte jamringen i pressen er så reell som man prøver å skrive seg til.

Liverpool v Tottenham Hotspur - Premier League
CLASS IS PERMANENT: Lederen i Tottenhams Venner tror at Harry Kane kan levere nok en fenomenal sesong for Tottenham.

Spurs har kvittet seg med en del spillere, blant andre Holtby, Paulinho, Kaboul, Stambouli og Capoue. Samtidig har de forsterket med Kevin Wimmer, Kieran Trippier og Toby Alderweireld. Hva synes du om Tottenhams overgangsvindu så langt?

– Absolutt ingen overraskelser med de solgte. Forsvaret er styrket, som nevnt over MÅ vi kjøpe minimum en spiss. Så tidlig som mulig, og gjerne en fra Premier League. Penger bør ikke være et problem!

Laget ditt slo United på Old Trafford to sesonger på rad, men i fjor var de vel strengt tatt aldri i nærheten. Hvor sterk er du i troen på et godt resultat på lørdag?

– Tror vi tar poeng, faktisk.

United har også kvittet seg med et par spillere, og samtidig forsterket med fem navn denne sommeren. Er det en United-spiller du frykter mer enn andre?

– Som alltid: Rooney.

rooneyfall (650 x 358)
KNOCKOUT: Slik så det ut forrige gang Wayne Rooney møtte Tottenham. Da svarte han pressens boksekritikk med å score mål og feire på denne måten.

Hvilke elleve tror du starter for Tottenham?

– Lloris; Walker, Vertonghen, Alderwereild, Rose; Bentaleb, Alli; Lamela, Eriksen, Chadli; Kane

Og til slutt: Hva er ditt resultattips?

– 1-1

Powered by Labrador CMS