– Sunderland var advart

AVISRUNDEN: Revansje og Nemanja Vidic stjal overskriftene etter triumfen hjemme mot Sunderland.

Publisert Sist oppdatert

Derick Allsop, Daily Mirror:

– Manchester United spilte i nærheten av deres beste fotball denne sesongen og opprettholdt sekspoengsledelsen på toppen av Premier League – allikevel må Alex Ferguson fortsatt ha søvnløse netter. Ferguson avslørte i kampprogrammet at han måtte stå opp klokken fire sist mandag for å se igjen Manchester-derbyet. Dette var ikke like dramatisk som på Eastlands, men United klarte på et eller annet vis å gjøre om det som burde vært en rutinemessig triumf til en irriterende ukomfortabel avslutning.

Jamie Jackson, The Guardian:

– For Manchester United var dette en lørdagsspasertur som endte i frenetisk stil, men Premier League-ledernes seneste tre poeng ble gjort enda søtere med kapteinen Nemanja Vidics retur. For første gang siden midten av september fikk man høre hvordan Vidic «kommer fra Serbia og kommer til å drepe deg», ettersom han erstattet Rio Ferdinand etter 67 minutter.

Rob Draper, Daily Mail:

– Det var vanskelig å ikke tenke tilbake til vårettermiddagen på Stadium of Light og de dramatiske siste sekundene hvor Manchester United avsuttet kampen som mestere, men hadde tittelen frarøvet dem før de gikk av banen. Det var selvsagt Sir Alex Fergusons verste mareritt å tape tittelen på målforskjell, og da spillerne forlot banen den dagen, påpekte manageren at de ikke måtte glemme Sunderland-fansen som jublet for deres skuffelse. Derfor var det vanskelig å ikke ane et aldri så lite antiklimaks på Old Trafford.

Neil Custis, The Sun:

– Wayne Rooney hadde advart Sunderland om at United ikke hadde glemt. Han hadde signalisert at revansjen var på vei. Sannheten er den at Manchester United ville ha slått De svarte kattene uansett om de hadde det ekstra insentivet eller ikke. Men feiringen fra Sunderland-fansen på sesongens siste dag da United vant, men tapte ligatittelen til Manchester City, hadde virkelig festet seg til minnet. Derfor så det ut som at de ikke bare ville vinne denne kampen, men ødelegge motstanderne. Det er ingen overdrivelse å si at de kunne ha scoret seks i festfylte første 20 minutter av kampen.

Powered by Labrador CMS