Avisrunden

Les hva engelske aviser skriver om Sunderland-kampen.

Publisert Sist oppdatert

"Det er sjeldent at motstanderens keeper kommer til Old Trafford uten å måtte gjøre én redning i løpet av en omgang", skriver Manchester Evening News. Lokalavisen gir Andersen skryt for at han fikk noe mer fart i midtbanen, og til Dimitar Berbatov som var en av få bidragsytere framover på banen.

United klarte igjen å finne veien til nettmaskene på overtid, og nektet Sunderland sin første seier på Old Trafford på 23 forsøk, skriver The Guardian. Avisen mener Sunderland har lov til å føle seg snytt over at seieren glapp rett før slutt.

The Independent mener spissene Bent og Jones skapte mye hodebry for Jonny Evans og vikarkaptein Nemanja Vidic, som til tider slet med å håndtere Sunderlands angrepsduo. Paul Scholes var tilbake i startelleveren, men klarte ikke annet enn å pådra seg et gult kort.

The Times gir Sunderland honnør for god innsats, og Steve Bruce var mest av alt irritert på Ex-Red Kieran Richardson, som ble utvist etter en rimelig idiotisk handling. Mange United-spillere får gjennomgå for dårlig innsats, deriblant Nani og Wayne Rooney.

Mens Mark Hughes var i fyr og flamme etter Michael Owens overtidsscoring mot City, hadde Steve Bruce han et helt annet syn på at poengene glapp på overtid. – Jeg hadde likt å se hvor mange ganger de har reddet en kamp til egen fordel i siste minutt. Det er et bevis på hvorfor de er mestere, sier Bruce til The Daily Telegraph.

Powered by Labrador CMS