Slutt på tapsrekka – men seieren uteblir

U23-laget spilte 1-1 borte bunnlaget Sunderland.

Publisert Sist oppdatert

Fredag kveld var U23-laget i aksjon, og Ricky Sbragias lag fikk slutt på en stygg tapsrekke.

Før dette hadde United-reservene spilt fem ligakamper i 2019. Samtlige hadde endt med tap.

Sunderland var slik sett passende motstand – de er klart nederst på tabellen – men samtidig er det jo et svekket United-lag for tiden, og på grunn av PSG-kampen var de ekstra svekket nå.

Sunderland tok ledelsen på Stadium of Light etter at de utnyttet en stygg feilpasning fra Di’Shon Bernard.

United var det beste laget i andreomgangen, men skapte ikke veldig mange sjanser, men fikk uansett til slutt uttelling da Largie Ramazani presset frem en utligning etter fint forarbeid av Nishan Burkart – som selv tidligere hadde bommet på de største United-sjansene, pluss blitt snytt for et straffespark.

Sunderland hadde noen brukbare sjanser til å score flere mål, men Alex Fojticek hadde en god dag i United-buret. Av utespillerne var Dylan Levitt den beste for Uniteds del.

Kampen endte 1-1, og Uniteds opprykkssjanser blir mindre og mindre for hver kamp. Nå har vi i det minste fått stoppet tapsrekka.

Nederst i saken oppdaterte vi med de aller viktigste hendelsene underveis.

U23: Sunderland 1–1 (1-0) Manchester United

Premier League 2
Stadium of Light

Mål: 1-0 Mbunga-Kimpioka (36.), 1-1 Largie Ramazani (81.).

Manchester United: Alex Fojticek – George Tanner (Matthew Olosunde, 66.), Luca Ercolani, Di’Shon Bernard, Lee O’Connor (C) – Dylan Levitt, Ethan Galbraith, Aliou Traoré – Nishan Burkart, Joshua Bohui, Largie Ramazani.
Ubenyttede innbyttere: Paul Woolston, Tyrell Warren, Dion McGhee.

LIVE:

Vi oppdaterer bare med det aller viktigste.

1: Kampen er i gang på Stadium of Light. Fem av de startende spilte i U18-lagets 7-0-seier mot Sunderland i oktober, så det er et veldig ungt lag!

15: Ingen stor kamp hittil på Stadium of Light. Begge lag har vært litt frempå, men uten å skape noen store målsjanser.

21: Bohui ligger nede etter en duell med Sunderland-keeperen, og har vært nede noen minutt. Nå reiser han seg opp, og det ser heldigvis ut til at han kan fortsette.

34: Strålende innlegg av Largie Ramazani, men Nishan Burkart header over.

36: MÅL. Sunderland tar ledelsen. Di’Shon Bernard gir bort ballen, og stopperkollega Luca Ercolani fintes ut av Mbunga-Kimpioka, som også setter ballen i mål.

39: Joshua Bohui får et fortjent gult kort. Klassisk frustrasjonskort.

PAUSE. Ramazani best for United.

46: Andre omgang er i gang. Sbragia har ikke gjort noen endringer.

66: BYTTE: Matthew Olosunde kommer inn for George Tanner.

67: Bra sjanse for Burkart etter en strålende pasning av Dylan Levitt, men skuddet setter ikke Sunderland-keeperen på prøve.

70: Meget godt skuddforsøk av Sunderlands Diamond, men Fojticek varter opp med en minst like god redning.

73: Burkart blir servert av Traoré. Sveitseren går i bakken i feltet etter å ha bli holdt, og vil ha straffespark, men dommeren gjør ingenting. Definitivt straffespark, meldes det fra MUTV.

81: MÅL! Largie Ramazani scorer! Setter ballen inn ved bakerste stolpe etter et lavt innlegg fra Nishan Burkart som passerer alle (unntatt Ramazani, åpenbart). Fortjent utligning. Reprisene viser at forsvarsspiller Jordan Hunter også ser ut til å ha vært på den, men foreløpig er i alle fall målet gitt til Ramazani. 19 United-pasninger før målet, og innom alle utespillerne utenom Traoré, ifølge MUTV.

SLUTT. 

Powered by Labrador CMS