– Dette blir tøft

Stoke-manager Tony Pulis frykter et Manchester United-lag som vil revansjere seg etter tapet mot erkerivalen Liverpool.

Publisert Sist oppdatert

Mens Stoke hadde en god opplevelse i fjerde runde av FA-cupen, ble det en forferdelig dag for United. Erkerival Liverpool ble for sterke og vant 2-1.

Men det var ikke bare United-fansen som ble skuffet over det resultatet. Stoke-manager Tony Pulis skjønte da dommeren blåste av kampen på Anfield at hans lag ville få en enda tøffere oppgave på Old Trafford tirsdag kveld.

– Det ville alltid bli tøft, men da jeg så at Liverpool vant visste jeg at det ville bli enda verre. Jeg er sikker på at Sir Alex Ferguson vil ha dem fyrt opp etter det resultatet, i tillegg til at de nå har fullt fokus på ligaen og må vinne for å holde følge med Manchester City, sier Pulis til Stokes offisielle hjemmeside.

– De sliter med skader, men har fortsatt en veldig sterk tropp. Det er derfor de er mestere, og jeg er sikker på at uansett hvem som spiller på tirsdag, vil det være et lag som innehar store kvaliteter.

På tross av dette tror han likevel at Stoke kan gi United kamp til døra:

– Vi har spilt jevnt mot dem tidligere, og i høst fikk vi også med oss ett poeng. Ingen forventer at vi skal få med oss poeng fra Old Trafford, men vi skal gjøre vårt beste, sier han.

Powered by Labrador CMS