God stemning på supportertreff

STOCKHOLM (United.no): Anton Dahlberg (bildet) og Mattias Arvidsson var de som gliste bredest etter supportertreffene i Stockholm.

Publisert Sist oppdatert

Mandag kveld og tirsdag formiddag arrangerte Supporterklubben supportertreff på O’Leary’s Sportsbar i Gamla Stan i Stockholm. Omtrent 150 United-supportere var møtt frem, og stemningen var god da redaktør i United-Supporteren, Lars Morten Olsen, intervjuet Jesper Blomqvist, Quinton Fortune og Lee Martin fra scenen.

I tillegg til intervjuene med de tidligere United-spillerne ble det også gjennomført en loddtrekning hvor førstepremien var en tur til Old Trafford den kommende sesongen. På mandag ble vinner av lotteriet 15 år gamle Anton Dahlberg fra Sverige, og han var naturlig nok strålende fornøyd med å ha sikret seg den store premien, og håper å kunne reise på hjemmekampen mot Manchester City 1. mars.

– Jeg er kjempefornøyd, fortalte Anton til United.no etter at han hadde mottatt premien. – Jeg håper å få dratt på kampen mot Manchester City. Jeg tror det er kampen hvor det er best stemning og som er morsomst å se. Dessuten tror jeg selvsagt at de vinner den kampen.

– Det blir min første kamp på Old Trafford, men jeg skal se United for første gang mot AIK. Jeg gleder meg spesielt til å se Robin van Persie.

Anton Dahlberg gikk også med United-drakt med navnet på sitt store idol på ryggen på O’Leary’s, og storkoste seg sammen med sin far på puben i Gamla Stan. Han hadde også følgende spådommer å komme med.

– Jeg tror United henter Fabregas i løpet av sommeren, men jeg har ikke tro på at Ronaldo kommer tilbake. Jeg tror uansett at United vinner ligaen, mens Chelsea blir den tøffeste utfordreren, kunne den blide og optimistiske svensken fortelle.

På tirsdagens supportertreff var det Mattias Arvidsson som stakk av med førstepremien.

– Woohoooo, jublet svensken høylytt da det gikk opp for ham at det var han som hadde trukket vinnerloddet.

– Jeg er lykkelig! Jeg liker å se kamper med litt trøkk i, så jeg kommer til å dra mot enten Liverpool eller City, fortalte Arvidsson med et bredt glis om munnen.

Supportertreff Stockholm
TRAKK VINNERLODDET: Mattias Arvidsson.

 

Supportertreff Stockholm
MINGLER MED FANSEN: Lee Martin (t.v).

 

supportertreff
streff
flagg
Powered by Labrador CMS