Skylder på skader

Det er ikke bare United som har slitt med skadeproblemer denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag kommer Hull på besøk til Old Trafford, i det som blir United-legenden Steve Bruce sin 700. kamp som manager.

53-åringen har ikke fått en altfor god start på sesongen, og ligger i øyeblikket rett over streken med kun elleve poeng på tolv kamper.

Hull var ikke langt unna å ta poeng mot Tottenham, men Gastón Ramírez’ røde kort bidro til at Spurs snudde kampen fra 0-1 til 2-1.

Skadeproblemer skaper trøbbel

FRUSTRERT: Steve Bruce er lei av at skader svekker resultatene.
FRUSTRERT: Steve Bruce er lei av at skader svekker resultatene.

Steve Bruce mener likevel at spillerne leverte en god kamp mot London-laget, og tror at de kan få med seg poeng i de kommende kampene om de spiller på samme måte.

 Vi har store kamper foran oss. Vi har Manchester United, Everton og Chelsea. Vi må bare dra dit og få det overstått. Om vi spiller som vi gjorde mot Spurs, med den samme innstillingen, kommer det til å gå bra for oss, sa Hull-manageren, ifølge Daily Mail.

I likhet med United har også det nedrykkstruede laget slitt med skade.

– Vi må få spillere tilbake fra skade nå. Det er en enkel unnskyldning, men man må ha litt hell på den fronten også, sa Bruce, og la til:

Vi har mistet Snodgrass med en alvorlig skade, McGregor var skade lenge, Dawson skadet ankelen, og så har vi Jelavic sitt kne, som trengte operasjon. Våre viktigste spillere må holde seg friske.

Nå er både McGregor, Dawson og Jelavic tilbake fra skade. Dermed er det kun langtidsskadde Robert Snodgrass som er utilgjengelig for mot United.

Skuffet over tabellsituasjonen

Han innrømmer imidlertid at laget hans ikke har prestert som forventet, men at klubben må se seg selv i speilet og se på forutsetningene.

 Alle hadde elsket å være høyere på tabellen, men det er vi ikke. Når det er sagt, vi er Hull og vi er bare inne i vår andre sesong i Premier League.

– Vi visste alltid at det kom til å bli vanskelig. Vi spiller mot lag som har vært her år ut og år inn, som Spurs, så vi må bare fortsette å tro på at det vi gjør er riktig.

Samtidig føler han seg trygg på at Hull vil kare seg opp på trygg grunn.

 Etter tolv kamper er vi i øyeblikket under pari. Vi har bare elleve poeng, noe som ikke er bra nok.

 Men jeg er overbevist om at vi har en god nok tropp til å håndtere påkjenningene vinteren medfører. Jeg er sikker på at vi kommer til å klare oss.

Powered by Labrador CMS