– Frykten er borte

Bayer Leverkusens toppscorer, Stefan Kiessling, er overbevist om at laget hans er i stand til å velte Uniteds CL-planer.

Publisert Sist oppdatert

Den 191 centimeter høye spissen mener at han og lagkameratene har vist nok denne høsten til å gå til hjemmemøtet med Manchester United helt uten frykt.

Med ti seire på tretten kamper i Bundesliga, og andreplass på tabellen bak den regjerende mester og Champions League-vinner Bayern München,  er det heller ikke så rart at selvtilliten er på topp foran møtet med engelskmenn som slett ikke har fått det til å gli i høst.

I så måte kan onsdagens kamp på BayArena bli av en helt annen karakter enn den som ble utkjempet da Bayer Leverkusen og Manchester United sto overfor hverandre på Old Trafford for snart to og en halv måned siden.

Den gang, i gruppespillets første spillerunde, vant United overbevisende med 4-2 og fikk en glimrende start på Champins League-sesongen.

Manchester United v Bayer Leverkusen - UEFA Champions League
Fra høstens tidligere møte mellom United og Bayer Leverkusen på Old Trafford, en kamp United vant 4-2.

– Det skjer ikke igjen

Noe tilsvarende vil imidlertid ikke Stefan Kiessling høre snakk om denne gang. Tvert imot mener han å ha forklaringen på at det gikk som det gikk i Manchester:

– Vi spilte med frykt og viste dem altfor for mye respekt, sier han til The Independent, og antyder dermed at så ikke vil bli tilfelle denne gang.

– Nei, for siden da har vi spilt mange gode kamper og oppnådd flere strålende resultater. Og – vi er veldig sterke på hjemmebane!

Det har Kiessling rett i. Hjemme på BayArena har laget hans tatt 19 av 21 Bundesliga-poeng, og i tillegg vunnet sine to Champions League-oppgjør med 2-1 over Real Sociedad og hele 4-0 over Shakhtar Donetsk!

Joda, vi kan trygt si at United står overfor en vanskelig oppgave …

Powered by Labrador CMS