Sergio REGUILÓN

Venstreback

Manchester United Unveil New Signing Sergio Reguilon

Draktnummer: 15
Fullt navn: Sergio Reguilón Rodriguez
Født: 16. des. 1996, i Madrid
Nasjonalitet: Spania
Høyde: 178 cm
Fra: Tottenham, 1. sep. 2023 (lån)
Debut: PL, 16. sep. 2023; mot Brighton (h) 1-3
Siste kamp: PL, 3. des. 2023, innb. mot Nottingham (b) 1-2
Retur til Tottenham etter lån: 4. jan. 2024
Tidligere klubber: Real Madrid, Sevilla (lån), Atletico Madrid (lån)
Øvr. etter United: Brentford (lån)
Landskamper/mål: Spania

Som følge av skader på de to venstrebackene Luke Shaw og Tyrell Malacia, ble Tottenhams spanske forsvarer, Sergio Reguilón, hentet inn på et sesonglangt lån på overgangsvinduets siste dag, sommeren 2023.

26-åringen, som selv har vært mye skadeplaget,  var blant Uniteds overgangsmål allerede som Real Madrid-eiendom i 2020. Den gang endte sommerjakten isteden med at Alex Telles ble hentet fra Porto, mens Real Madrids Sevilla-utlånte Reguilón skrev under på en 5-årskontrakt med Tottenham. To uker etter denne overgangen, 4. oktober 2020, var han på Spurs-laget som knuste United hele 6-1 på Old Trafford.

I løpet av sine to første sesonger på Tottenham Hotspur Stadium spilte Reguilon til sammen 67 ganger i londonernes venstrebackposisjon. Deretter endte han opp med elleve opptredener på lån i hjembyens Atletico.

Med andre ord var det blitt begrenset med opptredener på Reguilón før han ankom Old Trafford på lån, som nødløsning i klubbens skadekrise. 

Men heller ikke i United ble det mye kamptrening på mannen som, utlånt til Sevilla, var på laget som vant Europa League i 2019. 

Reguilón rakk da heller ikke å imponere i løpet av de 12 oppgjørene (7+5) han fikk ta del i som United-spiller frem til nyttår. Da, med Luke Shaw og Tyrell Malacia på vei tilbake fra skader, ble det besluttet å avbryte lånet og sende den spanske nødløsningen tilbake til London.

Powered by Labrador CMS