«Nå har han gitt Ten Hag et luksusproblem»

Sett din egen børs øverst i saken før du kan kikke på vår børs under.

Sett din egen børs her:

David de Gea – 7,0
Strålende reaksjon da Sevilla kom til en stor sjanse etter corner like før pause, og før stod han også bak en United-sjanse med et herlig utspill til Bruno. Sjanseløs på baklengsmålene.

Aaron Wan-Bissaka – 7,0
Fikk tillit for andre gang på rad på høyrebacken i det som var hans 150. kamp. Ser ut til å ha fått en god relasjon til Antony, og virker komfortabel med å gå frem i banen og inn i banen. Det er morsomt å se utviklingen hans under Ten Hag.

Raphaël Varane – 7,5 (ut mot Maguire 46)
Mye handlet om Uniteds offensiv før pause, men franskmannen var majestetisk i så godt som hver eneste involvering og kjempesterk på streken da han headet ut returen etter De Geas gode redning like før pause. Den beste forsvareren før pause.

rapva

Lisandro Martinez – 7,5 (ut med skade 86. min)
Noen skjønnhetsfeil denne gangen før pause. Tapte sammen med Casemiro duellen før den store Sevilla-sjansen like før pause, og ga også unødvendig bort en corner og hadde også en litt rusten klarering. Tok ansvar da Varane gikk ut i pausen, og spilte seg opp de siste 45. Så dessverre ut med en mistenkt ankelskade, som i verste fall setter ham utenfor i lang tid. Dermed måtte United avslutte med ti mann.

Tyrell Malacia – 5,0
Slet innledningsvis, ga blant annet bort ballen helt unødvendig og bommet også på et fremspill. Skal likevel ha for at det ikke preget ham. Han fortsatte med stor selvtillit, spilte seg også opp og var også involvert før 1-0. Men: Sov så fullstendig da Sevilla fikk redusere til 2-1, like etter at han selv misbrukte en stor sjanse. Det må han straffes ordentlig for. Følelsen selv før det baklengsmålet var jo at han vel var den svakeste av gutta der ute.

Casemiro – 7,0
En fantastisk entouchpasning som skapte sjanse for Sancho før pause, og ryddet da også solid opp en rekke ganger. Alltid en trussel på dødball. Likevel – prestasjonen utover i kampen var noe variabel fra brassen, flere veldig gode ting, men også noen mindre gode involveringer, var blant annet involvert da Sevilla fikk en stor sjanse før pause. Det han gjør godt gjør han imidlertid veldig godt. Ble også tatt hardt tre ganger slik at Sevilla-spillere fikk gule kort.

Bruno Fernandes – 7,5 (ut mot Eriksen 62)
Ny kamp dypere i banen, og flott målgivende til 1-0-målet. Også et par andre flotte pasninger som skapte overtall og muligheter og en solid innsats i motorrommet. Gult kort setter ham utenfor i returkampen neste torsdag.

Antony – 7,5 (ut mot Pellistri 81)
Var en konstant trussel mot Everton, og vi så det samme igjen her. Kunne fått målgivende etter 27 sekunder, skudd i innsiden av krysstanga, god til å starte på overganger og

Marcel Sabitzer – 8,5
For en kamp. Et herlig mottak med høyre og avslutning med venstre til 1-0, klinisk til 2-0, begge målene etter herlige løp og krydret prestasjonen også med solid defensiv innsats. Ingen av målene var heller ferdigscoret. Hvor mange ganger har vi ikke sett United-spillere misbruke slike sjanser? Stoppet aldri å løpe i det som ble hans tredje gode kamp som offensiv midtbanespiller. Ten Hag har funnet et nytt våpen, og det skal faktisk bli litt interessant å se hvordan han matcher Sabitzer, Bruno, Casemiro og Eriksen fremover. Bruno og Casemiro er nok sikre, men er Eriksen det når Sabitzer viser så sterk form?

sabitzer222

Jadon Sancho – 7,0 (ut mot Elanga 62)
Kunne scoret etter 27 sekunder, men var i offside. Som de andre offensive spillerne aktiv og truende, både i og rundt Sevillas 16-meter, de første 35 minuttene, men noe mindre involvert og noe mindre kvalitet enn de andre.

Anthony Martial – 7,5 (ut mot Weghorst 62)
Fantastisk assist til Sabitzers 2-0-mål, og et ordentlig aktivum både som møtende spiss og i bakrom før det. Det var 35 strålende minutter, jeg hadde ham på en solid 8er, da, før det var en mer «normal» prestasjon etter det.

Harry Maguire – 6,5 (inn for Varane 46)
God igjen, egentlig. Tok tak med en gang, vant dueller og avanserte også forbi ledd i midtbanen en gang. United hadde egentlig full kontroll helt til de ble redusert til 10 mann grunnet Lisandro-skaden, og så måtte Maguire tåle et selvmål da ballen traff ham og lurte De Gea på overtid.

Christian Eriksen – 6,0 (inn for Fernandes 62)
Fra et kvarter sist til en halvtime nå, men det ble bare en nesten-kamp for Eriksen som nesten flere ganger slo gjennom lagkameratene til gode sjanser.

Wout Weghorst – 6,0 (inn for Martial 62)
Jobbet hardt, men igjen litt for lite besluttsom foran kassa i noen gode situasjoner hvor United kunne punktert kampen.

Anthony Elanga – 6,0 (inn for Sancho 62)
Forsøkte, jobbet hardt, men da Pellistri ble byttet inn var det tydelig at han utgjorde en større forskjell.

Facundo Pellistri, inn for Antony 81, spilte for kort tid til å få karakter.