– Kun én spiller var på jobb i hele kampen

David de Gea – 7,0
Reddet United fra et klart tap. En kandidat til «sesongens beste redning» på en heading tidlig, men etter tre redninger på store sjanser så klarte han ikke å stoppe den fjerde. Den eneste United-spilleren som var ordentlig på jobb i hele kampen, og aldri heller så ut til å gi opp, blant annet ved å ta et innkast for å jage redusering i 2. omgang. Kan ikke lastes for noen av målene, og er nær ved å ta 3-3 selv om den skiftet retning.

Phil Jones – 4,5 (ut for Lingard 46)
Var egentlig Uniteds bestemann det første kvarteret, da han gikk i og vant duellene sine, men selv om han kunne fått frispark på 1-0-målet så ble han satt ut av spill for enkelt. Gikk rett og slett feil inn i duellen og må trekkes for det. Var også litt all over the place i stopperspillet sitt, og ble dratt av banen ved pause da United måtte gjøre grep.

Harry Maguire – 4,5
Svak retur til gamleklubben. Var litt ute å kjøre i et par dueller før pause, og pasningsspillet var heller ikke bra. Skuffende.

Victor Lindelöf – 5,0
Skal ha for at han ikke synlig var involvert i alt det negative United drev med før pause, men klarte heller ikke å bidra med noe som utgjorde en forskjell, til tross for at han ble en sentral del i Uniteds forsøk på å spille seg ut bakfra.

Aaron Wan-Bissaka – 6,0
Uniteds beste utespiller før pause, men dessverre sier det lite. Det sier egentlig mest om at han vant noen dueller og ikke gjorde altfor mange stygge feil. Anonym første 25 av 2. omgang, men skal ha pluss for det han bidro med spesielt offensivt da vi snudde kampen.

Brandon Williams – 5,5
Ble foretrukket foran Young, men så tydelig utilpass ut fra første stund. Tråkket på ballen et par ganger og bidro heller ingenting offensivt selv om han forsøkte seg på høyt press et par ganger. Så en nydelig scoring ut fra intet – som ga United håp og bidro til at vi faktisk fikk et poeng til slutt. Klar pluss for det.

Fred – 5,0
Noen feilpasninger, noen tapte dueller og det på en midtbane som ble overløpt. Litt bedre etter pause.

Andreas Pereira – 3,5 (ut for Greenwood 73)
Dessverre ikke i nærheten. En ting var det at United tapte kampen taktisk, men gjorde så masse feil at det dessverre var vondt å se på. Direkte skyld i 2-0-målet imot.

Daniel James – 5,5
Den eneste av Uniteds offensive spillere som fikk litt plass og rom med ball, men de første 70 minuttene ble det stort sett upresise pasninger som ga overganger imot hver eneste gang. Så veldig god da United snudde kampen og avgjørende for 3-2-målet. Den beste offensive spilleren søndag.

Marcus Rashford – 4,5
Lyktes ikke med noe, og ble tydelig frustrert utover. På 3-tallet frem til det snudde, men målgivende til 2-2 og blir også mannen som gjør 3-2 etter godt forarbeid av James og Martial. Likevel meget svak totalt sett.

Anthony Martial – 4,0 (ut mot Tuanzebe 85)
Rashford lyktes ikke med noe før pause, men Martial var ikke til stede de første 45. Det er verre i min bok. Får et par skudd, men synes han er meget svak. Kun 3-2-målet som hindrer ham og Rashford fra 3-tallet her.

Jesse Lingard – 4,5 (inn for Jones 46)
Utgjorde ingen forskjell i starten av innhoppet sitt, men var mye involvert da vi snudde kampen. Fikk fire såkalte nøkkelpasninger, flest av alle i United-laget, da, men jeg følte likevel at vi så mer av den Lingard som har slitt i hele sesongen. Vurdert ned på 4,0, men var bare på banen i en omgang, slapp 1. omgangen og med ham på banen så vi faktisk også ut til å snu det.

Mason Greenwood (inn for Pereira 73) og Axel Tuanzebe (inn for Martial 85) spilte for kort tid til å få karakter.