fred33

«Kan han bli overraskelsen i finalen?»

Sett din egen børs øverst i saken før du kan kikke på vår børs under. Sett din egen børs her:

David de Gea – 8,0
Flott strafferdning som kunne gitt 0-2 og gjort kampen veldig vanskelig, noe jeg belønner med ett helt poeng, to gode redninger også da United ledet 2-1 og bunnsolid ellers.

Diogo Dalot – 6,5
Var PÅ i sin første start på fem kamper. Brøt høyt noen ganger, og ofte et alternativ høyt i banen før pause. Ok kontroll på Willian totalt sett, selv om det kom et par farlige innlegg fra hans side.

Harry Maguire – 6,5
Fryktelig involvering som endte med straffen imot, og ga også bort en corner unødvendig som ga 0-1, men brøt samtidig høyt og godt flere ganger utover i kampen, som gjorde at United kunne dominere. Ryddet også godt unna i eget felt. Den første halvtimen var ikke topp, men den siste timen var bra. Da gjorde han det godt igjen.

Victor Lindelöf – 7,0
Ny, solid kamp. Bedre i de offensive én mot én-duellene her, enn da han og flerre ble dratt så mye ut av posisjon mot Chelsea sist.

raahh

Tyrell Malacia – 6,5
Mistet mannen sin og ble holdte nede uten at det ble dømt på 0-1-målet, også noe heldig da han var uoppmerksom på bakre stolpe en gang, men samtidig også flere ok eller gode involveringer med ball i oppspillsfasen og kunne fått målgivende da Garnacho banket ballen i tverrligger.

Casemiro – 6,0 (Ut mot McTominay 67)
Ikke til å kjenne igjen før pause. Feilpasning på egen halvdel før minuttet var passert, det var bare den første av flere og så en klumsete takling som ga straffe imot. Spilte seg heldigvis litt opp utover i omgangen, da han begynte å finne Fred og Bruno i gode posisjoner med pasningsspillet sitt, og kunne fått målgivende til Rashford tidlig i 2. omgang.

Fred – 7,5 (ut mot Eriksen 67)
FOR en pasning til 2-1-scoringen, rett og slett verdensklasse. Også flott raid som endte i 1-1, selv om en motspiller da til slutt taklet ballen til Sancho. Svært flink også til å ta opp posisjoner mellom Fulhams midtbane og forsvar, og truet også flere ganger inn i Fulhams 16-meter. Var involvert i forkant av begge Garnachos store sjanser før pause, og da kan man se gjennom fingrene at ikke absolutt alle touch var perfekte og at han ble litt for glad i å søke gjennombruddspasning etter 2-1-scoringen. Spilte da City ble slått sist, og kan kanskje bli en overraskelse i FA-cupfinalen mot City som vel krever kjappe bein og gjenvinningsegenskaper midt på banen?

Jadon Sancho – 7,0
En av hans enklere scoringer, da ballen ble taklet til ham og han kunne tuppe den i tomt bur før pause. Sentral også i angrepet som Garnacho traff tverrliggeren med, og snytt for målgivende da Weghorst bommet alene med keeper i siste minutt. Ganske middels totalt etter pause, men god da United var gode, og gjorde i mine øyne nok til å sikre startplassen på Wembley på høyrekanten, hvis Antony ikke skulle bli klar og ha en ordentlig treningsuke bak seg. Flyttet over til venstre da United gjorde noen bytter på tampen.

Bruno Fernandes – 7,5 (ut mot Pellistri 83)
Nydelig løp og avslutning til 2-1 Begynte imidlertid , som Casemiro, med flere halvveis involveringer, men fant etter hvert masse rom fremover i banen og var da med på nesten alt United skapte.

Alejandro Garnacho – 6,5 (ut mot Martial 67)
Begynte ikke bra i bare sin femte ligastart for sesongen, men endte likevel 1. omgangen med en stor sjanse etter at han vendte opp i feltet, ett skudd i tverrligger og et par sugende løp i bakrom, selv om han nok kanskje burde funnet Rashford på sjansen han vendte opp og skjøt selv på. Forsvant litt ut av kampen etter pause, og må nok finne seg i å bli benkesliter fra start i FA-cupfinalen.

gar

Marcus Rashford – 5,5 (ut mot Weghorst 77)
Burde scoret da Casemiro sendte ham gjennom like etter pause, skjøt rett på keeper da han fikk en sjanse like før han ble byttet ut. Ville ha straffe da han ble dratt ned i feltet, men sånt dømmer ikke dommere på for United lenger.

Christian Eriksen – 6,0 (inn for Fred 67)
Viste frem pasningsfoten og også gjenvinningsegenskaper like etter innhoppet, men uten at lagkameratene klarte å ta vare på det.

Scott McTominay – 6,0 (inn for Casemiro 67)
Reddet scoring imot med en lang tå da Fulham var i ferd med å komme alene med De Gea rett etter innhoppet.