Manchester United v Fulham FC - Premier League

United snudde kampen etter drømmepasning – sikret tredjeplassen

Søndag var det duket for sesongens siste Premier League-kamp fra Old Trafford. Fulham var motstander for  United jaktet 3. plass og sin 27. hjemmeseier for sesongen og å avslutte sesongen med sin 29. strake kamp uten tap på eget gress – og det klarte Ten Hags mannskap.

Etter en tam og svak start tok Fulham ledelsen etter et godt cornertrekk hvor Kenny Tete stanget inn 1-0 etter 19 minutter.

United så lamslåtte ut og hang ikke med. Ikke lenge etter var Casemiro på etterskudd og meide ned Tom Cairney inne i sekstenmeteren og Fulham fikk straffe og sjansen til å gå opp til 2-0.

Det ville ikke David de Gea ha noe av og den spanske burvokteren, som har fått massiv kritikk for å ikke redde straffespark, reddet mesterlig og ga med det samme ny energi til sine lagkamerater.

United med Sancho og Garnacho i spissen skrudde opp tempoet og Garnacho traff først tverrligger før Sancho fikk hull på byllen etter å ha stått riktig plassert etter at Fred kom på et strålende løp fra dypet.

Etter pause kom United ut med høy intensitet og det skulle ikke ta mer enn ti minutter før Fred stod for kampens øyeblikk med en helt fantastisk pasning gjennom til Bruno Fernandes som ventet ut Fulham-keeper Bernd Leno og iskaldt satte ballen i mål til 2-1.

United fortsatte å skape sjanser og både Rashford og innbytter Wout Weghorst var svært nære ved å sette inn 3-1, men det endte med 2-1 og tre nye poeng. 75 poeng og 3. plass i Erik ten Hags første sesong som manager for Manchester United.