Børsen: – Rakk å vise et glimt av hva han kan

Dean Henderson – 7
Ny null. Lar seg ikke lure av Bruno-hoppet til Oyarzabal, selv om han neppe hadde reddet straffesparket om det hadde gått innenfor stengene. Veldig vokal ifølge live-oppdateringene fra Old Trafford.

Aaron Wan-Bissaka – 7
God kontroll på sin side. Stopper flere Sociedad-angrep med sine signaturtaklinger. Hviles etter én omgang.

Eric Bailly – 6.5
God gjennomkjøring for ivorianeren. Løper opp Isak når spissen tror han har fri adgang til United-målet.

Victor Lindelöf – 7
Västerås mot Solna på Old Trafford. Lindelöf vinner den svenske duellen mot Isak, som går ut i pausen. Nekter landsmannen en tidlig scoring centimetere fra målstreken. Tar ansvaret som forsvarssjef på alvor. Gult kort for Matrix-angrep på Bautista når Tuanzebe scorer.

Alex Telles – 6.5
Trøbler litt med Januzaj og må svelge en tunnel. Gir dødballene liv som vanlig.

BRASILIANER I GRESSET: Alex Telles slet med Adnan Januzaj, uten at det satte avansementet i fare.

Fred – 7
Spiller med litt mer frihet enn vanlig og dekker store områder. Runder Remiro og finner Fernandes som treffer tverrliggeren. Rekker å dra med seg sesongens sjuende gule kort før han byttes ut i pausen.

BRASILIANER I LUFTA: Fred hadde mye ballkontakt de første 45 minuttene på Old Trafford.

Nemanja Matic – 6.5
Spiller med stor ro. Bidrar med det han skal.

Mason Greenwood – 6
Dribler mer på egen banehalvdel enn på spanjolenes de første 45 minuttene. Større trussel i andreomgang, uten at det blir de store målsjansene.

Bruno Fernandes – 7
«Kaptein Kreativ» går av banen uten målpoeng etter én omgang, men kunne hatt både scoring og målgivende. Treffer tverrliggeren og har en nydelig pasning til James i Sociedads målgård.

Daniel James – 6
Bedre i Sociedads 16-meter enn i sin egen. Lager et klønete straffespark, og er nær scoring med hodet (!) i motsatt ende. Går av med en smell som forhåpentligvis ikke setter den formsterke waliseren ut av spill.

LYNVINGEN: Daniel James i aksjon mot Real Sociedad.

Anthony Martial – 6
Finner ikke selvtilliten denne kvelden heller. Vanskelig ikke å sympatisere med franskmannen. To brukbare skuddforsøk fra distanse, men det stinker ikke akkurat mål av Martial om dagen.

Brandon Williams – 6
Rotete innledning på omgangen og lager flere frispark. Fortsatt uryddig i spillestilen.

Axel Tuanzebe – 6
Stopper, høyreback og nå også sentral midtbane. Frarøves dessverre sin første United-scoring når han rydder unna to Sociedad-spillere på pur vilje.

Marcus Rashford – 6
Får faktisk 45 minutter av Solskjær og er nær scoring på et frispark etter et par minutter. Energien faller etter hvert som klokka tikker mot kampslutt som hos de 21 andre på banen.

Amad Diallo – 6
Rekker å vise et glimt av hva han kan før kampen ebber ut i 0-0. Markerer seg umiddelbart ved å vende bort en Sociedad-spiller med en smart bevegelse. Så blir det stille. Lite involvert som høyrekant når United som vanlig angriper hovedsakelig til venstre.

Shola Shoretire spilte ikke lenge nok til å få karakter.