«Akkurat nå er begge bak Dalot og Telles i køen»

Supporterklubbens børs står under, men først kan du sette din egen børs hvis du ønsker å gjøre det uten å være påvirket av våre vurderinger.

Sett din egen børs:

Dean Henderson – 7,0 (ut for Heaton 68)
Sjanseløs på 1-1-målet i krysset, men god både på avslutningene han skulle ta og i jobben som sweeperkeeper. Én av dem som kom best fra Young Boys-kampen.

deano4323

Aaron Wan-Bissaka – 4,5
Variabel. For variabel. En god gjenvinning etterfulgt av en dårlig takling eller en pasningsfeil, og også helt ute av posisjon i eget felt et par ganger. Skadet seg da dommeren blåste av kampen, og ble hjulpet ut på båre. Kanskje ute med skade likevel, men bak Dalot i køen akkurat nå.

Eric Bailly – 7,5
Det er sjelden kjedelig da Bailly er på banen, og det var det heller ikke onsdag. Jeg kan se for meg at han kan bli enda mer spektakulær da han får sjansen under Rangnick, da det fort blir flere dueller én mot én. Veldig god da United var gode i starten, og viktige inngripener etter at United mistet kontrollen mot slutten av 1. omgang. Det var ikke feilfritt, men totalt sett var Bailly min banens beste.

Nemanja Matic – 4,5
Veldig god i starten av 1. omgang, med et par pasninger gjennom ledd, der den andre også endte med 1-0. Hadde da spilt seg opp. Var da trygg som stopper, men spilte seg gradvis nedover og krydret det hele med tre stygge individuelle feil som ga sjanser imot utover i kampen da United slet og han selv også virket mer usikker. Noe formildende at han ble plassert på stopperplass.

Luke Shaw – 5,5 (ut mot Mengi 61)
Flott innlegg til Greenwood, et klart pluss, men ga bort noen unødvendige frispark og fikk aldri helt kontroll på venstresiden sin. Fortsatt langt fra toppnivået, selv om det ikke er helt unaturlig etter hodesmellene som har holdt ham på sidelinjen i noen uker. Bak Telles akkurat nå.

Donny van de Beek – 4,5
Kriget på sentralt på midtbanen samtidig som han forsøkte å spre pasninger. Grei 1. omgang på det, men må trekkes voldsomt for den stygge feilpasningen 20 meter fra eget mål som ga sveitserne 1-1. Viste noe bedre glimt i 2. omgang, men United mistet da helt kontroll over midtbanen og nederlenderen klarte totalt sett ikke å vise at han fortjener mer spilletid på førstelaget.

donny22

Juan Mata – 4,5 (ut mot Savage 89)
Skulle satt 2-0 da han ble satt opp alene foran mål av Greenwood. Ellers en 1. omgang på det jevne, og en veldig svak 2. omgang – der han nesten ikke bidro med noe.

Amad Diallo – 5,0 (ut for Shoretire 68)
En av de mer aktive og mer involverte før pause, og godt forarbeid til Elangas store sjanse etter pause. Noe bra, men mistet også ball og rotet bort en gigantsjanse da han og Lingard var alene 2 mot 1.

Jesse Lingard – 4,5 (ut mot Iqbal 89)
Involvert i et par store sjanser der det var andre enn han som ødela, men slet med å sette sitt preg på kampen.

Mason Greenwood – 6,5
Herlig 1-0-mål, og den var ikke ferdigscoret. Også godt forarbeid til sjansen Amad ødela med en dårlig sistepasning og et fantastisk forarbeid med gjenvinning og dribleraid da Mata skulle gjort 2-0 på en gigantsjanse. Totalt sett en veldig god 1. omgang, som ble avløst av en mye svakere 2. omgang.

Anthony Elanga – 4,5
Som Lingard, blant de mer usynlige før pause, selv om han var involvert i en tidlig fase før 1-0-målet. Misbrukte en kjempesjanse etter pause.

Teden Mengi – 6,0 (inn for Shaw 61)
Ryddet opp et eget fall med en flott blokkering, og kom godt ut av halvtimen han fikk med fysikken sin.

Tom Heaton – 6,0 (inn for Henderson 68)
Young Boys fikk noen sjanser, men de traff sjelden på Heatons mål. De gikk enten utenfor eller ble blokkert før de nådde ham.