Her er vår dom over spillerne etter at United ble rundspilt av City

Supporterklubbens børs står under, men først kan du sette din egen børs hvis du ønsker å gjøre det uten å være påvirket av våre vurderinger.

Sett din egen børs:

David de Gea – 6,5
Sjanseløs på scoringene, en bærtur ut av eget felt, ett dårlig utspill, men også flere gode redninger. Uheldig på 2-1-målet at ikke lagkameratene fikk klarert unna det om var en bra redning.

Aaron Wan-Bissaka – 3,5
De fem første minuttene av 2. omgang må ha vært noe av det svakeste han har levert i United. Startet riktignok angrepet som endte med 1-1 før pause, men Uniteds høyreside var det store angrepsmålet for City og Wan-Bissaka fikk en tøff oppgave sammen med Elanga, McTominay og også Lindelöf. Hvis Wan-Bissaka vurderes som vår beste høyreback så har vi et problem.

Victor Lindelöf – 4,0
Ute av posisjon ved 1-0 og rundlurt før 2-1, to ekstremt viktige situasjoner for kampen som helhet. Så handlet Uniteds trøbbel utover i kampen om å bli kollektivt utklasset, men backrekka slet voldsomt i alle faser. Varane var savnet.

Harry Maguire – 4,0
Tøff fight med Foden som han egentlig kom godt ut av helt i starten, men slet mye mer da United falt dypere i banen i andre halvdel av 1. omgang og så ble totalt utspilt etter pause. Ikke oversikt i forbindelse med 2-1. Uheldig da Mahrez-skuddet endret retning via ham før 3-1. Måtte ta et klart gult kort og var aldri i nærheten av å ha kontroll da City angrep i bølger siste 45. Som nevnt, Varane var savnet.

harrycott

Alex Telles – 4,5
Kun overspilt én gang på sin side før pause, da Mahrez kom til skudd like før hvilen, selv om noe av grunnen var at City stort sett angrep på motsatt side. Ok sjanse før pause til 2-2, men avslutningen blokkert til corner. Mer trøbbel etter pause, men da var hele United langt unna.

Scott McTominay – 4,5
Ok individuelt en stund. Også noen fine gjenvinninger like etter pause, men minus sammen med Wan-Bissaka og Lindelöf på høyresiden defensivt. United ble for ofte spilt over, og med McTominay og kompisene var uten evne til å komme oppi motstanderne sine. Må ta sin del av skylda for problemene på høyresiden.

Fred – 5,0
Kunne scoret tidlig, men kom for tett på keeper. La inn en solid jobb over hele banen og var en av Uniteds beste så lenge det var kamp. Det ble imidlertid vanskelig også for ham utover i 2. omgang.

Bruno Fernandes – 5,0
Tredje sist på den fine 1-1-scoringen, kunne fått målgivende på en tidlig Fred-sjanse, men som vanlig også en del feil. United var likevel klart best i de periodene de klarte å involvere Bruno, før alt bare ble svakt siste halvt

Paul Pogba – 5,5 (ut mot Rashford 64)
Nydelig målgivende til Sancho på Uniteds flotte utlikning. God i perioder da United var ok i perioder før pause. Litt mindre god i andre perioder, spesielt da United ble dype. Én svak pasning mot McTominay som førte til kontring og mulighet imot. Ikke involvert i 2. omgang, og spilte seg klart ned da, men faktisk litt reddet av at han ble byttet ut så tidlig.

Anthony Elanga – 5,0 (ut mot Lingard 64)
Involvert i oppbyggingen til det flotte 1-1-målet. La også innlegget som Telles fikk en ok sjanse før pause, og sørget for at Cancelo ikke var å se i kampen. Slo også pasningen fremover som ble brutt og førte til 2-1 for City like etter. Det må det bli et lite minus for. Involvert i det eneste United klarte å skape etter pause.

sanci

Jesse Lingard – 5,0 (inn for Elanga 64)
Et flott raid som nesten sendte Rashford alene, men ellers kom han innpå i en periode da United ble utspilt – og klarte aldri å gjøre noe som endret på det. Det var imidlertid mer et kollektivt ansvar.

Marcus Rashford – 5,0 (inn for Pogba 64)
Ett innleggsforsøk som nesten gikk frem til Bruno like før slutt, men lyktes egentlig ikke med noe, i en halvtime som United ble fullstendig utspilt i.