Cleverley strålte!

Tom Cleverley strålte om kapp med den sørafrikanske solen etter å ha ha scoret ett av Uniteds fire mål i sin debutopptreden for førstelaget.

Publisert Sist oppdatert

Den knapt 19 år gamle midtbanespilleren, som sammen med sine tenåringskollegaer Rodrigo Possebon og Craig Cathcart først ankom Sør-Afrika på torsdag, kom på banen etter pause, og skred til verket tilsynelatende fullstendig uten nerver. Sytten minutter senere feide han inn 3-0-scoringen som en gang for alle avgjorde Vodacom Challenge Cup-finalen i Uniteds favør.

"Det har vært en helt utrolig dag og jeg er bortimot målløs(!), sa målscoreren til MUTV etter å ha vært med på å løfte den gedigne seierspokalen.

"Jeg fikk telefonbeskjed på tirsdag om at jeg skulle dra til Sør-Afrika, så alt har skjedd veldig raskt. Jeg ble sendt utpå, gjorde det ganske bra, og scoret – det gjør meg stolt!"

Nå som han har fått erfare hvordan det er å spille førstelagsfotball, er Cleverley fast bestemt på å bygge videre på den gode starten.

"Joda, jeg gjorde det bra i min første kamp, men nå har jeg lyst til å fortsette, og ta opplevelsen med meg gjennom sesongen. Jeg er bare en jordnær gutt fra Bradford, og da Paul Scholes kom inn for å spille ved siden av meg var det en utrolig følelse; ja, jeg måtte klype meg i armen.

"Det er fantastisk å få spille sammen med folk som Tevez og Rooney; slikt bidrar til å løfte deg opp til et nytt nivå. Nå håper jeg bare at det fortsetter slik," sa den glade 18-åringen.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS