shaw432

Disse er ute med skader

Publisert Sist oppdatert

Siste oppdatering: 21. mai


Skader:

Cristiano Ronaldo – mister sesongavslutningen
Troverdige The Athletic skriver 21. mai at portugiseren har pådratt seg en hofteskade som holder ham ute av sesongfinalen.

Marcus Rashford – Crystal Palace?
Angriperen har pådratt seg en bronkitt, og var ikke med til bortekampen mot Brighton. Har siden vært tilbake i trening.

Eric Bailly – Crystal Palace?
Ivorianeren var usikker og sto over Brighton-kampen etter å ha meldt om ryggsmerter fredag 6. mai. Har siden vært tilbake i trening.

Luke Shaw – Crystal Palace?
Har vært ute i lengre tid på grunn av komplikasjoner etter operasjonen der han fjernet noen skruer fra beinet. Skulle egentlig være tilbake i trening lørdag 21. mai, men sto over da kona fødte deres andre. Ralf Rangnick har uttalt at Shaw maksimalt er på benken mot Palace.

Jadon Sancho – Crystal Palace?
Har slitt med betennelse i mandlene, men har vært tilbake i trening. Måtte imidlertid avbryte treningen to dager før Palace-kampen og er usikker til denne.

Phil Jones – Crystal Palace?
Måtte avbryte treningen to dager før kampen mot Crystal Palace. Er dermed å anse som usikker.

Paul Pogba – mister sesongavslutningen
Ble tatt av banen med leggskade allerede etter ti minutter i oppgjøret med Liverpool. The Athletic skriver 21. mai at franskmannen ikke er med til Palace-kampen og han har dermed sannsynligvis spilt sin siste kamp for United.

Suspensjoner:

Ingen

Suspensjonsregler (England):

5 gule kort innen ligarunde 19:
1 kamps karantene.

10 gule kort innen ligarunde 32:
2 kampers karantene.

15 gule kort i løpet av sesongen:
3 kampers karantene.

20 gule kort i løpet av sesongen: Innkalles til disiplinærkomiteen, som kan straffe spilleren slik den måtte finne det nødvendig.

OBS1: Fra 2018/19 er gule kort turneringsavhengig. Det vil si at gule kort påført i Liga- og FA-cupen ikke lenger regnes med i Premier League-totalen.

OBS2: Direkte rødt kort gir i de fleste tilfeller automatisk tre kampers utestengelse og får konsekvenser i alle hjemlige turneringer.

Her kan du alltid se hvor mange gule kort hver United-spiller har.

Powered by Labrador CMS