Manchester United Owners Consider Selling Club

The Times: – Har tatt et betydelig steg mot å kjøpe klubben

Publisert Sist oppdatert

Torsdag skrev The Sun at Sir Jim Ratcliffe skal være den foretrukne budgiveren, og fredag kveld melder The Times at Ratcliffe har tatt et betydelig steg mot å kjøpe Manchester United.

Avisen skriver at Glazers og The Raine Group er klare for å diskutere de siste detaljene rundt et salg med Ratcliffe og hans Ineos.

Ifølge The Times kan budet fra Ineos få en verdi på så mye som 6 milliarder pund, og at det er verdsettelsen ved siden av at Joel og Avram Glazer beholder en eierandel på 20 prosent, som kan vise seg å være en avgjørende faktor.

Samtidig påpekes det at «Qatar-gruppen fortsatt føler de er en del av prosessen og at det fortsatt kan være at de kommer med et bud i 11. time som tvinger Glazers til å revurdere det hele».

Det skal imidlertid ha vært minimalt med kontakt mellom Raine og qatarerne siden det tredje budet kom inn i slutten av forrige måned.

Så får tiden vise om en foretrukket budgiver blir annonsert i løpet av de kommende dagene.

Per nå virker det i hvert fall som at Ratcliffe og Ineos er favoritten, selv om saken har vist seg å kunne ta flere vendinger de siste månedene.

United.no kommer tilbake med mer.

Powered by Labrador CMS