– Glem Sneijder!

Sir Alex Ferguson blir stadig klarere på at Wesley Sneijder ikke blir United-spiller.

Publisert Sist oppdatert

Rykter om en overgang for Sneijder til United har versert mer eller mindre jevnlig i flere år allerede. I forrige uke virket avisene enige om at hollenderen var på vei til United, men Fergie har aldri vært like sikker. Skotten fortalte United.no i forrige uke at Inter nekter å selge hovmesteren, og nå hevder han 27-åringen fortsatt ikke nærmer seg klubben.

– Glem det, sa Sir Alex til de fremmøtte journalistene i Seattle, ifølge SportingLife.

– Det er noe vi ser på, men Sneijder er ikke enkel å få tak i.

Uansett virker det som om Fergie ønsker å forsterke den sentrale midtbanen. Paul Scholes har lagt opp, Owen Hargreaves fikk ikke ny kontrakt og Darron Gibson er på vei bort fra klubben, og med en sykdomsplaget Darren Fletcher i tillegg, begynner det å minke med alternativene på midten. Men dersom spillerne ikke er gode nok, havner de ikke hos De røde djevlene.

– Jeg kunne ha hentet tre eller fire spillere, men de ville ikke vært gode nok for oss, så det er ikke noe poeng, sa Fergie.

Men selv om det ikke kommer inn flere spillere denne sommeren, lar ikke sjefen sjøl seg bekymre av den grunn.

– Jeg ville vært fornøyd. Kanskje har vi litt for mange spillere å velge mellom på topp. Midtbanealternativene er ikke like sterke, men jeg har en bra tropp.

Det har vært mange spekulasjoner om Dimitar Berbatovs fremtid i klubben etter at bulgareren ble vraket fra finaletroppen til Champions League i mai, men Ferguson avfeier ryktene om at spissen er på vei bort.

– Dimitar har det bra. Det er ikke noe problem. Han har trent veldig hardt.

– Han var skuffet over å bli utelatt til finalen, men jeg likte heller ikke å fortelle det til han. Men det er problemet i dagens fotball. I storkampene skuffer man ikke bare én spiller, man skuffer seks eller sju.

Powered by Labrador CMS