– Tre poeng nærmere

SAF var langtfra fornøyd med lagets forestilling på Stadium of Light, men kunne i hvert fall konstatere at sjansen til å vinne ligatroféet er større nå enn den var før kampen.

Publisert Sist oppdatert

United har fortsatt langt igjen til toppformen, men seieren over Sunderland sikret i det minste at laget igjen troner øverst på Premier League-tabellen.

Til tross for en middelmådig forestilling må det likevel sies at laget til tider vartet opp med god fotball, spesielt i første halvdel av første omgang. Da ble Sunderland presset tilbake på egen banehalvdel og hadde sin fulle hyre med å henge med i svingene.

"Jo da, vi spilte veldig bra til å begynne med, og fulgte opp med en god åpning på andreomgangen," sa Ferguson til MUTV etter kampen.

Samtidig roste han Sunderland for måten de hele tiden kjempet hardt for å få noe ut av kampen.

"Vi vet alle at det ikke er lett å vinne her, og de satte oss da også under kraftig press. Likevel, vi spilte periodevis bra, selv om det innimellom ble litt for slapt. Banen var vanskelig, men til syvende og sist kjempet vi oss frem til et godt resultat, noe som naturligvis gir oss et stort løft.

"Det som betyr noe nå er at vi har syv kamper igjen å spille. På dette tidspunkt av sesongen er det om å gjøre å ta hver kamp som den kommer, og dette var en viktig borteseier mot et tent Sunderland. Det har vi god grunn til å være fornøyd med."

Powered by Labrador CMS